Estonian Hotel and Restaurant Association

Estonian Hotel and Restaurant Association

SAUCE Foorum 2017: Järgmine käik: Kuidas Serveerida Tulevikku

11. September 2017

11.septembril 2017 toimub Tartus kolmas iga-aastane SAUCE Foorum, mis toob kokku võõrustamis- ja kulinaariakunstide juhtkujud üle maailma, et arutleda teemal “JÄRGMINE KÄIK: KUIDAS SERVEERIDA TULEVIKKU”.

#SAUCE2017 on kolmepäevane üritus, mis toimub Eesti Rahva Muuseumis ja toob kokku rahvusvaheliselt tuntud meisterkokad, restoraniasjatundjad, hotellinduse eksperdid ja kulinaaria entusiastid kogu maailmast. Kavas on koostöölõunad, ainulaadsed kultuurilised avastused, võimalus süüvida Eesti enda arenevasse toidukultuuri ja paneelarutelude programm.

Varasemad SAUCE’i üritused on kaasanud kõnelejaid üheksast maailma parimast restoranist (nimekirjast World’s 50 Best) ning seetõttu on kahe viimase aasta jooksul SAUCE’i raames Eestit väisanud 12 Michelini tähega pärjatud tippkokka ja üle 1500 inimese 19 erinevalt maalt.

Selle aasta #SAUCE2017 laieneb külalislahkuse ärisse ning uurib, kuidas saame seista võõrustamise valdkonna parema tuleviku eest, uurides lähemalt selle osiseid, jätkusuutlikkust, teenindust ja meisterkokaharidust. Selle aasta esinejad on välja valitud kirglikkuse, innu ja võime järgi inspireerida kohalikke tippkokki, teenindajaid ning restorani- ja hotelliomanikke. Leiame, et nende panus on äärmiselt vajalik, tõstmaks teadlikkust meie toitlustuse ja teeninduse tulevikust. Foorum kutsub oma visiooni ja kogemust tutvustama tipptegijad nagu Bob Puccini – hotellide toitlustamise kontseptsioonide loomisega tegeleva Puccini Groupi rajaja; Sigurlaug Sverrisdottir – Islandi ärinaine laiahaardelise kogemusega turismi, puhkuse ja võõrustamise alal, kes peab Islandil kahte mitmete auhindadega pärjatud disainhotelli; Kai Schikowski – kõige noorem hotelli tegevjuht Kempinski kaubamärgi ajaloos ning mitmed muud.

Programmi ning kõnelejaid tutvustav info SIIN ning kodulehel: https://www.sauceforum.com/