Eesti Hotellide ja Restoranide Liit

Hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik, demokraatlikel põhimõtetel tegutsev tööandjate esindusorganisatsioon.

Liidu põhisuunad Põhikiri

EHRL liikmed

Eesti Hotellide ja Restoranide Liitu kuuluvad kõik peamised turutegijad, liikmeskonna moodustavad 103 liiget. Kokku ühendab liit 64% Tallinna hotelliturust ja 27% kogu Eesti hotelliturust.

Loe edasi

Tärnisüsteem

Alates 2010.a. algusest on Euroopas käivitatud Hotelstars Union, mille eesmärgiks on luua Euroopa ühine tärnisüsteem, et aidata klientidel paremini orienteeruda ning ootuspärast kvaliteeti hotellides saada.

Tärnisüsteem

Seadusandlus

Majutusasutuste tegevust reguleerivad õigusaktid

Hotellide ja motellide järke (tärne) reguleerivad õigusaktid

Järgu taotlemise eelduseks on määruse “Nõuded majutusettevõtetele” täitmine.

Autorikaitse

Hotellides ja restoranides muusika ja filmide avalikku esitamist reguleerib

Toitlustustegevust reguleerivad õigusaktid

Toidu käitlemist reguleerib Toiduseadus
Toidu säilitamist reguleeriv määrus Toidu säilitamisnõuded 

Muud regulatsioonid ja seadused