Estonian Hotel and Restaurant Association

Estonian Hotel and Restaurant Association

EHRL kutsub: Tule õpi Helsingi parimatelt restoranidelt-hotellidelt

01. October 2019

Grupp on täis!

EHRL kutsub kõiki hotelli-restoranisektoris tegutsejaid kasutama võimalust, et õppida Helsingi parimatelt restoranidelt ja hotellidelt. Tule õpi ise või saada kolleeg Helsingisse.

 

Kas olete mõelnud, miks meie hotelli restoran ei toimi nii nagu plaanides kirjas ja kuhu need kliendid siis lähevad, kui nad meile ei tule?

Miks meie maja teenindus on just selline nagu ta on, kuigi võtame tööle särasilmseid noori ja anname neile nii koolitusi kui vahvaid kolleege igapäevase toetusena?

Mida teevad teised paremini või teisiti, et nende hinnangud sotsiaalmeedias justkui püstloodis kasvavad?

Kuidas aitab vastutustundlik mõtteviis ja tegutsemine kaasa külalislahkuse äris?

Teenindus, kontseptsioonide vastavus ootustele ning vastutustundlikkus külalislahkuse äris on need kolm teemat, mille oleme põiminud kõige esimesse liikmetele mõeldud  teadmiste ja inspiratsiooni kogumise reisi.

Kõik osalejad saavad lisaks uutele tutvustele ning teadmistele külastada kohti, mis pole tavainimestelpäris tänavalt sisse pääsetavad.

Hoolikalt valides oleme kokku pannud 2-päevase programmi, kus kohtume oma ala tegijatega: Roni Huttunen (St George), Tero Thynell (Klaus K), Erkki Kerttula (Lilla Roberts), Anders Sjöblom (Kämp Brasserie), Virpi Vidal, Mari Blomqvist, Sami Lyly (Scandic Marski Kuusi Palaa),  Antti Uusitalo (Vinkelli restoran), Kirill Siren (Finlandia Caviar), Fredrik Saami (The Tray GLO), Ida Toikka-Everi (Eckerö Line), Kristjan Peäske (LEIB resto, Umami, Pazzo)Reisi saadab Sven Lööndre (Haaga-Helia). 

 

Need kaks päeva annavad vastused küsimustele:

  • Mismoodi hotellis asuv restoran täielikult tööle saada
  • Kuidas arendada kontseptsioone, mis loovad laiemat tähendust ja väärtust
  • Miks on teenindus oluline faktor eristumisel ja kuidas seda saavutada

 

Reisi kava:

1.-2. oktoober 2019

1.10.19

06.45

7:30 – 9:30

Kogunemine. Megastar Tal-Hel, hommikusöök. Kristjan Peäske (LEIB resto, Umami, Pazzo) workshop.
10:30 – 12:00 Külastus: St George
12:15 – 13:00 Külastus: Klaus K
13:15 – 14:45 Külastus: Lilla Roberts
15:00 -16:00 Külastus: Kämp Brasserie
16:15 – 16:30 Külastus: Scandic Marski
Vaba aeg. Võimalik külastada nutika hotellitoa demoruumi (Mount Kelvin),Oodi raamatukogu, shopata või puhata
19:00- Õhtusöök ja majutus Marski by Scandic hotellis
02.10.19
8:00 – 9:30 Hommikusöök, kogunemine
9:30 – 10:30 Külastus: Scandic Marski Kuusi Palaa
10:45-11:30 Külastus: Vinkkeli restoran
11:45 -12:30 Külastus: Finlandia Caviar
13:00 – 14:00 Külastus: The Tray GLO
14:30 Länsiterminali T2
15:15 – 17:30 Tagasisõit: Eckerö Line Finlandia Hel-Tal, hiline lõuna. Ettekanne Ida Toikka-Everi poolt (Marketing and Communications Director (Eckerö Line Ab Oy). Reisi lõpp.

 

Hind ja lisainfo:

Inspiratsiooni reisi maksumus liikmetele 479 EUR, mitte liikmetele 519 EUR.

Hind sisaldab: edasi-tagasi laevapiletid, toitlustus laevas, trammipiletid Helsingis, 1 öö majutus hotellis kahekohalises (twin) toas Scandic by Marskis (kui Soovite ööbida single toas, on lisatasu 100.-eur), lõuna-ja õhtusöök, snäkid restoranides, kohtumised toitlustus-hotellispetsialistidega, Kristjan Peäske workshop.

Töökeeled: Eesti ja inglise keel

Kaugelt tulijatele pakub Tallink Hotels 30.10-01.11 soodushinnaga majutust:

  • Tallink Spa & Conference Hotel 59eur/kahene tuba. Hind sisaldab spaa külastust.
  • Tallink Express Hotel 39eur/kahene tuba. Hind sisaldab spaa külastust.

Majutuse broneerimine https://www.tallinkhotels.com/ , promo code: EHRL 

Grupp on väike kuni 15 inimest KIIRUSTA!!! Huvilistel palume end registreerida emaili teel, Anete Vedder-iga info@ehrl.ee.

 

EHRL