Fookuses on KONJAK
Neljapäev, 25.10 kell 17.30
Кonjak on valgetest viinamarjadest valmistatud brändi, mida toodetakse Cognac’i linnas ja maakonnas.
Konjaki segamine on tõeline kunst ja kunstnikuks on igal konjakitehasel oma keldrimeister. Valmis konjak võib koosneda isegi rohkem kui 300 konjakist, mis on segu Cognaci viinamarjapiirkondade erineva vanusega destillaatidest.
Sellel õhtul räägimegi konjaki ajaloost, viinamarjasortidest, suurepärase joogi valmistamisest, piirkondade eripäradest, konjaki vanuseklassifikatsioonidest ja paljust muust!
Degusteerimisele tuleb 9 erinevat konjakit ja õhtu lõpetame klassikaliste kokteilidega konjakist.
Koolitaja: Kristjan Markii
Kestus: 3 tundi
Hind: 49€ / EBA liikmele 43€
Registreerimine kuni 18.10 e-mailil: kool@barman.ee
NB! Koolitus toimub, kui koolitusele on registreerinud 10 osalejat.