Estonian Hotel and Restaurant Association

Estonian Hotel and Restaurant Association

Kogemuslugude jagamine: tõhusad meetodid uute töötajate meeskonda võtmisel

12. May 2024

Tööd külalislahkuse sektoris võetakse siinmail ikka veel kui ajutist tööotsa – „ma teen seda kooli kõrvalt“ kuuleme sageli vabanduseks. Meie suurim soov on, et töö sektoris oleks teadlik valik rohkematele inimestele – neile, kes päriselt tahavad inimesi võõrustada ja pühendada sellele oma karjääri.

See tahe võib alguse saada suvetööst või „ajutisest“ tööotsast kooli ja õpingute kõrvalt – meil on siin eelisseisund, sest ükski teine sektor ei ole noorte seas nii ligipääsetav kui teenindus. Kuidas seda ära kasutada?

Üks samm, mida me ühiselt saame teha, on pöörata tähelepanu sellele, kuidas me inimesi oma valdkonnas tööle võtame ja meeskonnaga liidame.

Kutsume teid 13. mail kl 14-17 Mövenpick hotelli, kus kolm ettevõtjat jagavad oma kogemusi ja õppetunde, mida nemad on rakendanud ja mis on selles teekonnas end tõestanud ning mis on läbi kukkunud. Kuidas nemad võtavad vastu uusi inimesi, läbi milliste lahenduste (sh tehniliste) tagavad nende ettevalmistuse teenindusse sisenemiseks ja kuidas toetavad nende edasist arengut. Oma kogemusi jagavad pro bono:

  • Feliks Talpsepp (Siigur grupp)
  • Kristjan Peäske (Restoran Lee, Lore Bistroo, Uma restoran)
  • Kairi Normak (Duco Hotels: IBIS Tallinn, Mövenpick Tallinn, L’Ermitage Hotel)

Lühikese infopäeva eesmärgiks on jagada praktilisi kogemusi kolleegilt kolleegile, inspireerida ja aidata leida lahendusi meid kõiki painavatele muredele seoses tööturuga. Ootame sündmusele osalema ettevõtete juhte, osakonnajuhte, supervisoreid ja kõiki, kelle roll on uute töötajate vastu võtmine ja koolitamine.

Päeva võtab kokku networking klaasi veiniga.

Ootame teid esmaspäeval, 13. mail Tallinnas, Lembitu 12, hotelli Mövenpick konverentsiruumis Leiger I. Osalustasu on 39 eurot inimese kohta. Kohtade arv on piiratud. Palun registreeri end siin.