Estonian Hotel and Restaurant Association

Estonian Hotel and Restaurant Association

Restoranipidajate ümarlauakohtumine

19. September 2023

Sügisese Restoranipidajate ümarlauakohtumise fookuses on mahetoidu kasutamine restoranides.

  • Mahemärgise tutvustus – Merit Mikk, Mahepõllumajanduse Koostöökogu. Kogemusi jagavad ka ettevõtjad: Kenneth Karjane (Barbarea, Mikkeller) ja Jaagup Jalakas (Peet Ruut resto)
  • Mis on mahetootmine, miks oluline ja restoranide koostöövõimalused kohalike tootjatega – Airi Vetemaa, Mahepõllumajanduse Koostöökogu
  • Ülevaade EHRLi tegevustest (plaanis olevad täienduskoolitused ja üritused; seadusemuudatuste eelnõud jne) – Killu Maidla, EHRL
  • Arutelud põletavamatel teemadel, uued algatused, koostööprojektid.

Aeg: 19.september, 2023 kl 9:30-11:30, soovi korral ka ühine lõunasöök pärast ümarlauda

Koht: Kolm Sibulat (Maakri 19-1, Tallinn)

Osalemine: palun registreeri oma osalemine hiljemalt 15.septembriks SIIN

Lisainfo: killu@ehrl.ee

Sündmust nügib ja toetab hommikuse kohvipausiga Tallinna Strateegiakeskus!