Eesti Hotellide ja Restoranide Liit

Hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik, demokraatlikel põhimõtetel tegutsev tööandjate esindusorganisatsioon.

Liidu põhisuunad Põhikiri

EHRL liikmed

Eesti Hotellide ja Restoranide Liitu kuuluvad kõik peamised turutegijad, liikmeskonna moodustavad pea 200 liiget.

Loe edasi

Tärnisüsteem

Alates 2010.a. algusest on Euroopas käivitatud Hotelstars Union, mille eesmärgiks on luua Euroopa ühine tärnisüsteem, et aidata klientidel paremini orienteeruda ning ootuspärast kvaliteeti hotellides saada.

Tärnisüsteem
Blog

Estonian Statistics: Tourists statistics from February 2018

06. April 2018

According to Statistics Estonia, in February 2018, domestic and foreign tourists who stayed in Estonian accommodation establishments numbered 210,000, which is 3,000 tourists more than in February 2017 (+1.5%). Compared to February 2017, the number of foreign tourists who used the services of accommodation establishments increased by 2% (reaching 115,000). Domestic tourists who used the services of accommodation establishments numbered 95,000, which is 1% more than in February 2017.

During the first 2 months combined, both domestic and foreign overnights reached a new record.

Press release by Statistics Estonia: http://www.stat.ee/news-release-2018-038 ; detailed data can be found in the Excel table. NOTE FOR THE STATISTICAL TABLE: Starting from January 2018, the data are published according to the new administrative division of Estonia. When comparing 2018 data to earlier data, it must be taken into account that the data for the counties marked with an asterisk are NOT comparable to the earlier data because the borders of these counties changed as of 1 Jan 2018. Map of the new administrative division: https://haldusreform.fin.ee/static/sites/3/2017/10/kaart-vvkti-140717.jpg

 

This website uses cookies. If you’re comfortable with this, just continue using the site as normal. Read more Accept