Eesti Hotellide ja Restoranide Liit

Hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik, demokraatlikel põhimõtetel tegutsev tööandjate esindusorganisatsioon.

Liidu põhisuunad Põhikiri

EHRL liikmed

Eesti Hotellide ja Restoranide Liitu kuuluvad kõik peamised turutegijad, liikmeskonna moodustavad 211 liiget. Kokku ühendab liit 64% Tallinna hotelliturust ja 27% kogu Eesti hotelliturust.

Loe edasi

Tärnisüsteem

Alates 2010.a. algusest on Euroopas käivitatud Hotelstars Union, mille eesmärgiks on luua Euroopa ühine tärnisüsteem, et aidata klientidel paremini orienteeruda ning ootuspärast kvaliteeti hotellides saada.

Tärnisüsteem

Liidu kõrgeimaks organiks on tema liikmete üldkoosolek, mis kutsutakse juhatuse poolt kokku vähemalt üks kord aastas.  Üldkoosolekute vahelisel ajal juhib Liidu tööd üldkoosoleku poolt ametisse valitud juhatus ning juhatuse poolt kinnitatud komisjonid, töögrupid ja tegevtöötajad.

Üldkoosolekute vahelisel ajal juhib Liidu tööd juhatus, mille koosseis valitakse 3 aastaks. Käesolev juhatus valiti ametisse 03.03.2016.

Juhatuse koosseis:

  • Verni Loodmaa / juhatuse esimees / Hotell London; Hotell Pallas
  • Feliks Mägus / juhatuse ase-esimees / Nordic Hotel Forum
  • Egon Elstein / Strand Spa ja Konverentsihotell
  • Heldur Allese / Hotell Saaremaa Thalasso Spa
  • Daniel Habersatter / Hilton Tallinn Park Hotel
  • Ain Käpp / TallinnHotels
  • Aigar Pindmaa / Kubija Hotell- Loodusspaa
  • Taavi Tiivel / Tallink Hotels
  • Martin Breuer / Eesti Restoranide Liit