Eesti Hotellide ja Restoranide Liit

Hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik, demokraatlikel põhimõtetel tegutsev tööandjate esindusorganisatsioon.

Liidu põhisuunad Põhikiri

EHRL liikmed

Eesti Hotellide ja Restoranide Liitu kuuluvad kõik peamised turutegijad, liikmeskonna moodustavad 198 liiget.

Loe edasi

Tärnisüsteem

Alates 2010.a. algusest on Euroopas käivitatud Hotelstars Union, mille eesmärgiks on luua Euroopa ühine tärnisüsteem, et aidata klientidel paremini orienteeruda ning ootuspärast kvaliteeti hotellides saada.

Tärnisüsteem

Seadusandlus

Autorikaitse

Hotellides ja restoranides muusika ja filmide avalikku esitamist reguleerib

Toitlustustegevust reguleerivad õigusaktid

Toidu käitlemist reguleerib Toiduseadus
Toidu säilitamist reguleeriv määrus Toidu säilitamisnõuded 

Muud regulatsioonid ja seadused

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Täpsem info andmete töötlemise ja küpsiste kasutamise põhimõtete kohta. Nõustun