Eesti Hotellide ja Restoranide Liit

Hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik, demokraatlikel põhimõtetel tegutsev tööandjate esindusorganisatsioon.

Liidu põhisuunad Põhikiri

EHRL liikmed

Eesti Hotellide ja Restoranide Liitu kuuluvad kõik peamised turutegijad, liikmeskonna moodustavad 198 liiget.

Loe edasi

Tärnisüsteem

Alates 2010.a. algusest on Euroopas käivitatud Hotelstars Union, mille eesmärgiks on luua Euroopa ühine tärnisüsteem, et aidata klientidel paremini orienteeruda ning ootuspärast kvaliteeti hotellides saada.

Tärnisüsteem

Liidu kõrgeimaks organiks on tema liikmete üldkoosolek, mis kutsutakse juhatuse poolt kokku vähemalt üks kord aastas.  Üldkoosolekute vahelisel ajal juhib Liidu tööd üldkoosoleku poolt ametisse valitud juhatus ning juhatuse poolt kinnitatud komisjonid, töögrupid ja tegevtöötajad.

Üldkoosolekute vahelisel ajal juhib Liidu tööd juhatus, mille koosseis valitakse 3 aastaks. Käesolev juhatus valiti ametisse 03.03.2016.

Juhatuse koosseis:

  • Verni Loodmaa / juhatuse esimees / TartuHotels
  • Feliks Mägus / juhatuse ase-esimees / Nordic Hotel Forum
  • Egon Elstein / Strand Spa ja Konverentsihotell
  • Heldur Allese / Hotell Saaremaa Thalasso Spa
  • Daniel Habersatter / Hilton Tallinn Park Hotel
  • Ain Käpp / TallinnHotels
  • Aigar Pindmaa / Kubija Hotell- Loodusspaa
  • Taavi Tiivel / Tallink Hotels
  • Martin Breuer / Eesti Restoranide Liit
  • Daniel Baranowski, Park Inn by Radisson Meriton
  • Klaus Ek, Original Sokos Hotel Viru

 

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Täpsem info andmete töötlemise ja küpsiste kasutamise põhimõtete kohta. Nõustun