Eesti Hotellide ja Restoranide Liit

Hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik, demokraatlikel põhimõtetel tegutsev tööandjate esindusorganisatsioon.

Liidu põhisuunad Põhikiri

EHRL liikmed

Eesti Hotellide ja Restoranide Liitu kuuluvad kõik peamised turutegijad, liikmeskonna moodustavad 198 liiget.

Loe edasi

Tärnisüsteem

Alates 2010.a. algusest on Euroopas käivitatud Hotelstars Union, mille eesmärgiks on luua Euroopa ühine tärnisüsteem, et aidata klientidel paremini orienteeruda ning ootuspärast kvaliteeti hotellides saada.

Tärnisüsteem

Liidu kõrgeimaks organiks on tema liikmete üldkoosolek, mis kutsutakse juhatuse poolt kokku vähemalt üks kord aastas.  Üldkoosolekute vahelisel ajal juhib Liidu tööd üldkoosoleku poolt ametisse valitud juhatus ning juhatuse poolt kinnitatud komisjonid, töögrupid ja tegevtöötajad.

Üldkoosolekute vahelisel ajal juhib Liidu tööd juhatus, mille koosseis valitakse 3 aastaks. Käesolev juhatus valiti ametisse 21.03.2019.

Juhatuse koosseis:

  • Peter Roose /Tallink Hotels/ juhatuse esimees
  • Verni Loodmaa /  TartuHotels
  • Feliks Mägus / Nordic Hotel Forum
  • Egon Elstein / Strand Spa ja Konverentsihotell
  • Ain Käpp / TallinnHotels
  • Klaus Ek/ Original Sokos Hotel Viru, Solo Sokos Hotel Estoria
  • Alver Pupart / Go Hotel Shnelli
  • Kaisa Mailend / Hestia Hotel Group
  • Toma Torseke /Park Inn by Radisson Central Tallinn
  • Kristjan Peäske / Restoran Leib
  • Raigo Triik / Metropol Hotel, Metropol Spa Hotel

This website uses cookies. If you’re comfortable with this, just continue using the site as normal.Read more Accept