COVID -19

Erilehel on kokku koondatud kasulik info, lingid, videod, teiste riikide praktika jm vajalik COVID-19 viiruse kohta.

Loe lähemalt

Kes/mis on liit?

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik, demokraatlikel põhimõtetel tegutsev tööandjate esindusorganisatsioon.

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit loodi 12.veebruaril 1992.a., asutajateks 16 hotelli ja restorani.

Liitu kuulub pea 200 ettevõtet või ettevõtete ühendust, s.h. hotelli- ja toitlustuserialasid õpetavad koolid.

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on Eesti Tööandjate Keskliidu asutajaliikmeid ning kuulub ka alates 1993.a-st Euroopa Liidu hotellide ja Restoranide assotsiatsioonide liitu HOTREC.

 

Tegevuse põhisuunad:

  • Esindada ja kaitsta oma liikmeid suhetes riigivõimuga, suhetes teiste juriidiliste- ja üksikisikutega;
  • Esindada ja osaleda liikmeid puudutava seadusandluse väljatöötamisel;
  • Edendada ettevõtluskeskkonda ja sektori jätkusuutlikkust;
  • Esindada liikmeid rahvusvahelisel ja üleriiklikul tasandil;
  • Edendada ja tagada hotellide ja restoranide kvaliteeti;
  • Arendada kutseharidussüsteemi ja seeläbi tööjõu kvaliteeti;
  • Koondada täiendkoolituste vajadused ja korraldada koolitusi;
  • Kaitsta liikmete huve.
  • Esindada liikmeid edendada koostööd suhetes turismi- ja muude organisatsioonide ja ühendustega, hotellide ja restoranide ning nende liitude ja ühendustega nii Eesti Vabariigis kui ka välismaal;
  • Hankida ja levitada hotellide ja restoranide tegevust puudutavat informatsiooni, s.h. reklaami- ja muude trükiste väljaandmine ja levitamine;
  • Koondada ja analüüsida hotelli – ja restoranituru majandusnäitajaid ja trende ning vahendada neid liikmetele.

 

Ülddokumendid ja info:

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lähemalt Nõustun