Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Hotelbuddy Technology OÜ

Linn: Tallinn
Aadress: Pärnu mnt 105, 11312
Telefon: +372 56652404
Email: hello@hotelbuddy.eu
Koduleht: hotelbuddy.eu

  • Hotelbuddy on hotellidele mõeldud täislahendus külalise klienditeekonna digitaliseeriseks.
  • Hotelbuddy on integreeritud hotelli PMS-ga ja info liigub kahesuunaliselt, võimaldades hotellil vähendada vastuvõtutöötajate koormust, parandada klienditeeninduse kiirust ja kvaliteeti ning tõsta lisateenuste ja kõrgemate toakategooriate ülesmüügiga oma käivet.
  • Hotelbuddy võimaldab külalisel oma mobiiltelefoni kaudu teha online check-in, täita registreerimiskaart, broneerida lisateenuseid, suhelda vestlusaknas vastuvõtutöötajaga, avada oma hotellitoa uks digitaalse võtmega, turvaliselt peegeldada hotelli TV ekraanile oma telefonis olevaid programme (Netflix, Youtube, Spotify), maksta ja teha online check-out’i.
  • Hotelbuddy lahendus on turvaline, intuitiivne ja kasutajasõbralik: külaline saab rakendust kasutada emaili ja sms-ga saadud personaalse lingi kaudu ega pea ühtegi äppi oma telefoni alla laadima.