Sa oled juba vilunud kohvimeister, tunned kohvimasina hingeelu ja piima vahustamine ei ole enam julgustükk, aga Sa sooviksid saada veel osavamaks baristaks?
Eesti üks parimaid kohvimeistreid, barista Helger Aava, tutvustab koolituse käigus erinevaid kohvi valmistusviise ning jagab kasulikke nippe kohvijookide valmistamiseks.
Koolituse teemad:
- Erinevad kohvijoogid
- Kohviveski jahvatusastmed
- Latte art
- Täiuslik espresso ja cappuccino
Koolitus koosneb teoreetilisest (1 akadeemiline tund) ja praktilisest (5 akadeemilist tundi) osast. Koolituse käigus omandakse lisateadmisi kohvist ning praktilise töö käigus õpitakse töövõtteid, mille tulemusel valmib kvaliteetne ning suurepärane kohv.
Koolitaja: Helger Aava
Kestus: 6 akadeemilist tundi
Hind: 80€ / EBA liikmele 70€
Registreerimine kuni 24.03 e-mailil: koolituskeskus@barman.ee
NB! Koolitus toimub kui on 4 osalejat.
Tasumine arve alusel, sularahas kohapeal või läbi maksekeskuse lingi.
Rohkem infot siit