8.oktoobril toimub Swissotelis Eesti suurim toiduinnovatsiooni konverents Food Innovation Summit, mis toob Tallinnase tunnustatud toidutööstuse eksperdid meilt ja kaugemalt.
Konverentsi peateemaks on kiiresti kasvav taimetoidusektor: täpsemalt mida, kuidas ja kellele taimseid tooteid turundada.
Üles astuvad muuhulgas Hesburger, Balbiino ning taimse toidu viimastest trendidest räägivad Finless Foods, Vöner ja paljud teised. Konverents toimub inglise keeles.
Sooduskoodiga RESTORAN on EHRLi liikmetele kuni juuli lõpuni sissepääs üle 25% soodsam. (sooduspilet 58€, tavahind 78€).
Osta piletid siit: https://fienta.com/et/food-innovation-summit-2019
(Juhend: kliki nupul “Osta pilet”, vali soovitud piletite kogus ning vajutades “Omad sooduskoodi?” lingile, saad sisestada koodi)
Üritusest lähemalt: www.foodinnovationsummit.ee