Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Frantsiisi ärimudeli kasutamisest külalislahkuse sektoris

23. september 2024

23. septembril 2024  kell 14.00 – 15.00 toimub veebinar (MS Teams) teemal „Frantsiisi ärimudeli kasutamisest külalislahkuse sektoris

Esineja: Tambet Made, Francorp Baltic

Maailmas toitlustuse ja hotellinduse sektoris kasutatakse väga palju frantsiisi ärimudelit. Umbes pooled kõikidest frantsiisidest on selles sektoris. Eestis ei ole frantsiisimine tuntud. Veebinaris teeme ülevaate kuidas külalislahkuse sektoris frantsiisi arendada ja miks see on kasulik.

*  Mis on frantsiisi? Millised dokumendid sisalduvad?

*  Milline äri on frantsiisitav?

*  Äriprotsess tähtsusest frantsiisimisel: operations (tegevuse majandamine), management (ettevõtte majandamine).

*  Bränding frantsiisis. Brändi järjepidevus ketis erinevatel turgudel.

*  Kuidas frantsiisi müüa.

*  Näiteid, küsimusi.

 

Registreeri osalemine hiljemalt 19.septembriks siin.