Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Külalislahke restoraniteeninduse põhioskused

Praktiline videokoolitus alustajale restoraniteenindajale, mille on kokku pannud Eesti restoranimaailma tuntud tegijad Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu eestvedamisel.
Tasuta kasutamiseks ja õppimiseks kõigile huvilistele.
Teemad:
  • Mis on külalislahkus. Rain Tunger

  • Teenindaja professionaalne välimus. Jana Zaštšerinski

  • Teenindusteekond. Kristjan Peäske

  • Kandiku kasutamine. Kristjan Peäske

  • Lastega pere. Jana Zaštšerinski

  • Tellimuse vastuvõtmine I Toidu serveerimine. Mattias Põld

  • Veini ja vahuveini pudeli avamine, veini serveerimine I Veini aereerimine ja dekanteerimine. Kristjan Peäske

  • Probleemsituatsioonide lahendamine. Mattias Põld

  • Teenindaja vaimne tasakaal. Ville Jehe

  • Vaata tervet koolituse videot siit: