Külalislahke restoraniteeninduse põhioskused
Praktiline videokoolitus alustajale restoraniteenindajale, mille on kokku pannud Eesti restoranimaailma tuntud tegijad Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu eestvedamisel.
Tasuta kasutamiseks ja õppimiseks kõigile huvilistele.
Teemad:
- Mis on külalislahkus. Rain Tunger
- Teenindaja professionaalne välimus. Jana Zaštšerinski
- Teenindusteekond. Kristjan Peäske
- Kandiku kasutamine. Kristjan Peäske
- Lastega pere. Jana Zaštšerinski
- Tellimuse vastuvõtmine I Toidu serveerimine. Mattias Põld
- Veini ja vahuveini pudeli avamine, veini serveerimine I Veini aereerimine ja dekanteerimine. Kristjan Peäske
- Probleemsituatsioonide lahendamine. Mattias Põld
- Teenindaja vaimne tasakaal. Ville Jehe
- Vaata tervet koolituse videot siit: