Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

The New Baltic Hospitality Forum went fully virtual for the 2020 edition and it was free to attend. On 13th October 12 sessions with 29 speakers took place with over 400 participants from 25 countries.
Forum focused on  topics such as mental health, strategic planning, education, technology, co-operation with government and design as it relates to the hospitality industry.
Presentations can be re-watched on the platform: https://newbaltichospitality.com/
We thank the speakers, viewers, partners and everyone involved! THANK YOU for the support!
Stay tuned for NBHF 2021!