Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Head huvilised

 

Võrumaa Kutsehariduskeskus pakub tasuta töökohapõhist õpet:

  1. abikokk- kokk tase 3 tasuta kutseeksami sooritamisega õppurile. Õppetöö kestus 1 aasta. Õppetöö sissejuhatav õppepäev 15. juuni ja järgneb õppetöö 1 päev nädalas alates septembrist 2020 kuni juuni 2021.
  2. puhastusteenindaja juhendaja- tase 4 kutseeksam tasuta õppurile. Õppetöö kestus 1 aasta. Õppetöö kestab üks päev nädalas september 2020 – september 2021.

Koolituste infolehtede, koolituse avalduse ja tööandja kinnituskirjaga õppima asujale saab küsida emailile alljärgnevalt kontaktilt.

Lisaks ootame õppurilt koopiat haridust tõendavast tunnistusest, pilti 3 x 4 , isikutunnistuse koopiat. Dokumendid võib saata e- postiga: merle.vilson@vkhk.ee või Eesti Postiga: Võrumaa Kutsehariduskeskus, Väimela, Võru vald, Võru maakond, 65566.

Täpsem info:

Merle Vilson

Võrumaa Kutsehariduskeskus

projektijuht

tel.:  5667 0850 või 785 0818

Abikoka koolituse dokumente ootame sellel nädalal, sest õppetöö algab juba 15. juuni!