Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Kuidas hotellitehnoloogia Ukraina pagulasi aitab

Alates Ukraina sõja algusest on üle 500 000 inimese pidanud oma riigist põgenema. Paljud organisatsioonid ja ühendused on loonud algatusi Euroopa kodanike julgustamiseks ukrainlastest põgenikke toetama. Nende hulgas on algatus #HospitalityHelps, mille eesmärk on pakkuda ukraina põgenikele tasuta ajutist hotellimajutust. Loodi veebisait, et ühendada peresid, kes pidid lahkuma ja jätma oma kodud, ning hotelle, kes on nõus pakkuma tasuta lühiajalist majutust Euroopas. HotelSwapsi poolt välja töötatud algatust toetavad mitmed hotellindustehnoloogia tegijad – eelkõige Accor, Marriott, Hilton ja D-EDGE. D-Edge, Euroopa liider hotellide turustamisega tegelev tehnoloogiaettevõte, arendasid otseühenduse vähem kui 48 tunniga tänu nende professionaalsele meeskonnale. Vahendades 17 000 hotelli-kliendile juurdepääsu platvormile #HospitalityHelps, pakub D-EDGE 1 miljoni hotellitoa potentsiaali ainult Euroopas. Kuigi D-EDGE CRS kaudu on lihtsam ühendust luua teenusega #HospitalityHelps, võite loomulikult osaleda ka ilma, et oleksite selle klient.

Kuidas ruume pakkuda?

Täitke hotelli osalemisvorm, mis on saadaval aadressil https://hospitality-helps.org/en/ või otse siin. Internetis on juba liitunud 520 hotelli 45 riigist ja teie võite olla järgmine.

Samuti saate aidata, jagades seda algatust oma sõpradega ja kolleegidega hotellindusest.