The Burman on nüüdsest Small Luxury Hotels of The World liikmeshotell
Sel aastal Tallinna vanalinnas avatud ja hiljuti Eesti kõrgeima 5***** Superior reitingu saanud hotell The Burman liitus rahvusvahelise Small Luxury Hotels Of the World (SLH) hotellide kogukonnaga.
Small Luxury Hotels of The World kogukonda kuulub üle 600 unikaalse iseseisva butiik- ja luksushotelli 90 riigis. ning sellega liitumine oli Bombay Groupi igapäevast tegevust juhtiva Dajana Tiitsaare sõnul oodatud uus peatükk The Burmani arenguloos. “Kogu meie meeskond panustab iga päev selle nimel, et vastata just neile nimes peituvatele omadustele – olla väike ja luksuslik maailmaklassi hotell,” on Dajana Tiitsaar uhke Bombay Groupi enam kui 400 töötaja üle.
Bombay Groupi külalislahkuse juhi Anton Jolkini sõnul on SLH liikmeks saamine hotelli The Burman kõrgest tasemest, aga ka suurtest ambitsioonidest. “SLH liikmeks saamine on põhjalik protsess, mille käigus veendutakse, et hotell on pühendunud unikaalsele peensusteni läbi mõeldud mugavusele ja personaalsele teenindusele, aga ennekõike kogu elamusele tervikuna,” räägib Anton Jolkin lisades, et The Burmani külastuse muudab eriti mitmekülgseks just erakordne valik teenuseid ja elamusi, sealhulgas juba esimesel tegevusaastal The MICHELIN Guide Estonia 2025. aasta põhivalikusse jõudnud Bombay Groupi restoranid, Kantoni kööki pakkuv Shang Shi ja omakase-restoran Koyo. Vaid 17 numbritoaga hotelliga samasse kompleksi kuuluvad ka klassikalisi kasiinomänge pakkuv Bombay Club, kokku kolm eripalgelist tipprestorani Écrin, Koyo ja Shang Shi, varahommikust avatud pagarikoda Maison Francois, viski- ja veinibaar ning sigarituba Fox Den, kokteilibaar The Peacock Lounge ja muusikaklubi Velvet.
Dajana Tiitsaar rõhutab veel, et Tallinnal on nõudlikule külalisele väga palju pakkuda. “Oleme väike, moodne ja dünaamiline, aga samas huvitava ajalooga Euroopa pealinn. Lisaks hindavad palju reisinud inimesed kõrgelt, et Tallinn on turvaline ja hulgaliselt privaatsust pakkuv sihtpunkt,” kinnitas Tiitsaar, kelle sõnul on Tallinnast mugav avastada nii teisi Eesti paiku, Balti- kui Põhjamaid.
Sel kevadel uksed avanud unikaalse hotelli-, restorani- ja meelelahutuskompleksi valmimisse investeeris Bombay Group 75 miljonit eurot. Raekoja platsi vahetus naabruses asuva 5000 ruutmeetri suuruse kompleksi põhjalik ning kõiki muinsuskaitsealaseid nõudeid peensusteni järginud renoveerimine kestis üle viie aasta, sellesse panustas mitukümmend Eesti ettevõtet ning hinnanguliselt kokku üle viie tuhande inimese.
Bombay Groupi eesmärk on muuta kaasaegset mängutööstust sidudes tehnoloogia ja innovatsiooni, kõrgtasemel külalislahkuse ning sularahavaba, läbipaistva ja vastutustundliku kõrgekvaliteetse online ja offline mängukogemuse ühtseks tervikuks.
Lisatud fotodel on Bombay Groupi külalislahkuse juht Anton Jolkin ja The Burman hotelli tiim.
Hotelli The Burman fotod leiad siit
Vaata ka:
Bombay Club – unikaalse hotelli, restorani ja meelelahutuskompleksi keskmes asuv 11 mängulauaga klassikalisi lauamänge pakkuv kasiino. Klubi asub 1878. aastal valminud ning ülima põhjalikkusega renoveeritud hoones, kus eelmisel sajandil tegutses legendaarne restoran Du Nord.
The Burman on 17 numbritoaga privaatne ja luksuslik hotell Tallinna vanalinnas Rataskaevu tänaval. 15. sajandisse ulatuva ajalooga hoones on hotellid erinevate nimede all tegutsenud juba 1850. aastast alates. Oma kaasaegse ilme sai hoone 1930-ndatel ning selle autoriks on arhitekt Karl Friedrich Burman, kellele sügavaks kummarduseks on ka äsjavalminud hotelli nimi.
The Burman spaa asub hoone kõige alumisel korrusel, kus sajanditevanuste võlvide alt leiab aurusauna, Jaapani vanni, mullivanni ja kaks privaatset spaahoolitsuste ruumi.
Écrin – restoran, mille modernses köögis ammutatakse inspiratsiooni erinevatest Euroopa maitsetest. Samas restoranis ootab hotelli külalisi imeline hommikusöök. Écrini peakokk on Alexey Aleksandrov.
Koyo on Jaapani köögi gastronoomilisi elamusi pakkuv omakase-restoran, mille hooajalist värskust taotleva pidevalt muutuva menüü koostab ning road valmistab ja serveerib peakokk Kazuto Hokari. Restoran võõrustab korraga kuni 11 külalist.
Shang Shi on Lõuna-Hiina Kantoni regiooni kööki pakkuv fine dining restoran, mille hõrgud road valmivad Michelini tärniga pärjatud peakoka Chee Hwee Tong juhtimisel.
Maison Francois on Dunkri tänaval asuv prantsuse-belgia boulangerie, kus kolmanda põlvkonna pagari Francois Arnoult’ juhtimisel valmivad perekondlikul pärandil põhinevad hõrgutised, mis toovad esile küpsetuskunsti parima võimaliku külje.
Fox Den asub 15. sajandist pärinevas keldris, kus legendaarse baari Rebaseurg kunagistest ruumidest leiab tänapäeval veinikeldri ja sigaritoa kõrval ka eksklusiivse digestiivide valiku.
The Peacock Lounge, õhtutundidel avatud elegantne speakeasy stiilis kokteilibaar asub Bombay Clubi kõrgeimal korrusel ning serveerib õhtuti laia valikut klassikalisi ja signatuur-kokteile.
Velvet on eksklusiivne muusikasalong, kus hilistel tundidel toimuvad mitmesugused eriüritused, karaokeõhtud ja kontserdid, esinevad jazz lauljad ja muusikat valivad DJd.