Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

 

Head liikmed!

 

Kutsume kõiki oma liikmeid osa saama unikaalsest konverentsist, mis saab teoks  Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu, Haaga-Helia hotellikooli ja BHRSi koostööna – NEW BALTIC HOSPITALITY FORUM Tallinnas 4.-5. aprillil 2019.

Tegemist on esimese Balti ja Soome Lahe regiooni ettevõtetele suunatud külalislahkuse konverentsiga, kuhu ootame kõikide hotellide ja restoranide juhte, omanikke ja töötajaid osa saama rahvusvaheliste ekspertide teadmistest, kogemustest ning parimatest praktikatest.

Poolteist päeva kestev külalislahkuse konverents New Baltic Hospitality Forum hõlmab endas juhtivate ekspertide esinemisi, samuti paneeldiskussioone ning aruteluvõimalusi. Üritus toimub Tallinnas, Rotermanni kvartalis, kus maailmatasemel esinejad jagavad oma kogemusi, mis motiveerivad kõiki külalislahkuse sektoris töötavaid inimesi.

Foorumi eesmärk on tuua kokku naabrid –  Balti riigid, Soome, Rootsi ning Loode-Venemaa, et jagada kogemusi ja leida ühine põhi külalislahkuse majandusharu edasiarendamiseks ning noorte talentide meelitamiseks tööstusharusse.

Kasutage suurepärast võimalust motiveerida ka omi töötajaid andes neile võimalust kuulata maailma tasemel eksperte, keda on pea 20 selle programmi raames.

Eriti soovitame infot jagada ka kutsekoolidel, et meie uues põlvkonnas tärkaks huvi ja kinnistuks soov külalislahkuse erialadel õppida ning karjääri ehitada!

Kõige uuemad andmed leiate meie veebilehelt, kus on kirjas esinejad, teemad, piletimüügi info* ning ajakava – https://newbaltichospitality.com/

*Liidu liikmetele sõbrahind!

Kohtume aprillis Tallinnas!

Foorumi asutajad Eesti Hotellide ja Restoranide Liit, Haaga-Helia ja BHRS on sidunud ennast eesmärgiga muuta see iga-aastaseks ürituseks, mis toimub igal aastal piirkonna erinevates paikades.

///

 

Dear members,

 

On 4-5 April 2019 the first pan Baltic hotel focused conference will take place in Tallinn. Titled New Baltic Hospitality Forum, the one and a half day event will encompass keynote talks and sessions from leading experts as well as panel discussions and opportunities for debate. Hosted in the Rotermann Quarter of Tallinn, the latest mecca of stylish shops, restaurants and hotels, the world-class speakers will share their experiences and motivate all us working in the hospitality sector. The aim of the forum is to bring the region of the Baltics, Finland, Sweden and parts of Russia closer together, share experiences and find a common ground to move the industry forward and attract young talent.

 

Please check out the website https://newbaltichospitality.com/ for all the latest information – speakers, topics, tickets* and timings.

*Special rates for association members.

 

Hope to see you in April in Tallinn!

 

All founder sponsors, Estonian Hotel & Restaurant Association, Haaga-Helia and BHRS are committed to making this an annual forum that will travel to different locations in the region each year