Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Eesti Toitlustajate aastakonverents

09. oktoober 2019

Kutse Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu liikmetele

 

Ootame teid osalema 9. oktoobril toimuvale Eesti Toitlustajate Aastakonverentsile,  mille eesmärk on tõsta Eesti toitlustuskohtade taset, nii klienditeeninduse, toidu valiku kui ka üldise kvaliteedi osas. Gastronoomia valdkonna arvamusliidrid räägivad 2020. aasta kõige aktuaalsematel ning põnevamatel teemadel.

Konverentsil astuvad üles Rain Tunger, Dimitri Demjanov, Piret Pusse, Mihkel Manglus, Aile Laansalu, Siim Liivamägi, Kaisi Kask  Marko Saag,

 

Konverentsi päevajuht on Rain Tunger.

Täpsema programmi leiate siit: https://www.eestikonverentsikeskus.ee/event/eesti-toitlustajate-aastakonverents-2019/

 

Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu liikmetele pakutava soodustuse saamiseks (-10eur/in), sisestage sündmusele registreerimisel märkuste lahtrisse märksõnad „EHRL liige“.

 


Invitation to the members of Estonian Hotel and Restaurant Association

We are expecting you to the Yearly Estonian Gastronomy Conference, which takes place on 9th October 2019. The goal of the conference is to raise the standard of catering – that in regards to customer service, selection of food and the quality of ingredients.

Please find the programme and registration information here: https://www.eestikonverentsikeskus.ee/event/eesti-toitlustajate-aastakonverents-2019/

Conference will take place in Estonian.

Estonian Hotel and Restaurant Association members are offered a discount (-10eur/person) upon using a code „EHRL member“