Hotellide ja restoranide puhtuse-, tervise turvalisuse juhendite koostamine ja rakendamine
Projekti eesmärk: Toetada majutus- ja toitlustussektorit puhtuse-, puhastamise ja tervise turvalisuse alase teabe ja materjalidega tulenevalt COVID-19 viirusnakkuse ennetamise ja käsitlemise nõuetest.
Toetuse summa: 13 112.00 eurot
Kirjeldus: Projekti perioodi jooksul 21.05.2020- 31.12.2020 valmivad sektorile suunatud teemakohased materjalid (juhised, infogrammid, KKK-d, parimad praktikad Eestist ja väljastpoolt, webinarid ning spetsialistide soovitused).
Tulemus: Projekti käigus valmivad hotellidele, restoranidele, konverentsikorraldajatele jt. sektoris tegutsejatele põhjalikud tegevusjuhised puhtuse ja külastajate tervisele turvalist keskkonda pakkuval teemal. Lisaks korraldatakse ettevõtjatele teemakohaseid webinare ja koolitusi, mis on järelvaadatavad. Liidu liikmeteni tuuakse naaberriikide vastava valdkonna hea praktika ja sotsiaalsed normid, et külastajad tunneksid end turvaliselt. Projekti käigus valmivad olulistele alamteemadele suunatud kokkuvõtlikud graafilised infogrammid.
Projekti toetab EAS läbi Euroopa Regionaalarengufondi.