COVID -19

Erilehel on kokku koondatud kasulik info, lingid, videod, teiste riikide praktika jm vajalik COVID-19 viiruse kohta.

Loe lähemalt

EHRLi projekt: Hotellide ja restoranide puhtuse-, tervise turvalisuse juhendite koostamine ja rakendamine

Hotellide ja restoranide puhtuse-, tervise turvalisuse juhendite koostamine ja rakendamine

Projekti eesmärk: Toetada majutus- ja toitlustussektorit puhtuse-, puhastamise ja tervise turvalisuse alase teabe ja materjalidega tulenevalt COVID-19 viirusnakkuse ennetamise ja käsitlemise nõuetest.

Toetuse summa: 13 112.00 eurot

Kirjeldus: Projekti perioodi jooksul  21.05.2020- 31.12.2020 valmivad sektorile suunatud teemakohased materjalid (juhised, infogrammid, KKK-d, parimad praktikad Eestist ja väljastpoolt, webinarid ning spetsialistide soovitused).

Tulemus: Projekti käigus valmivad hotellidele, restoranidele, konverentsikorraldajatele jt. sektoris tegutsejatele põhjalikud tegevusjuhised puhtuse ja külastajate tervisele turvalist keskkonda pakkuval teemal. Lisaks korraldatakse ettevõtjatele teemakohaseid webinare ja koolitusi, mis on järelvaadatavad. Liidu liikmeteni tuuakse naaberriikide vastava valdkonna hea praktika ja sotsiaalsed normid, et külastajad tunneksid end turvaliselt. Projekti käigus valmivad olulistele alamteemadele suunatud kokkuvõtlikud graafilised infogrammid.

 

Projekti toetab EAS läbi Euroopa Regionaalarengufondi.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lähemalt Nõustun