Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Uuringu „Kestliku turismi hetkeolukord, eeldused, mõju ja investeeringu- ning toetusvajadused turismisektorile“ tulemuste esitlus

26. september 2023

26. septembril kell 13 tutvustatakse veebis otseülekandena uuringu “Üleminek kestlikule turismile Eestis: hetkeolukord, eeldused, mõju ja investeeringu- ning toetusvajadused turismisektorile” tulemusi.

Otseülekannet saab jälgida Visit Estonia blogis ja Puhka Eestis turismiveebis. Esitlus kestab orienteeruvalt tund aega, järgnevad küsimused ja arutelu.

Palume ennast esitluse kuulamiseks registreerida. Kõikidele registreerunutele saadetakse ülekande link päev enne esitlust.

Turismisektori kestlikkuse uuringu esitlus | Puhka Eestis

Uuringu „Kestliku turismi hetkeolukord, eeldused, mõju ja investeeringu- ning toetusvajadused turismisektorile“ koostas HAAP Consulting.

Uuring viidi läbi jaanuarist augustini 2023 ja sellesse andis oma panuse 550 Eesti ettevõtet.