Eesti Hotellide ja Restoranide Liit

Hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik, demokraatlikel põhimõtetel tegutsev tööandjate esindusorganisatsioon.

Liidu põhisuunad Põhikiri

COVID -19

Erilehel on kokku koondatud kasulik info, lingid, videod, teiste riikide praktika jm vajalik COVID-19 viiruse kohta.

Loe lähemalt

EHRL liikmed

Eesti Hotellide ja Restoranide Liitu kuuluvad kõik peamised turutegijad, liikmeskonna moodustavad pea 200 liiget.

Loe edasi

Tärnisüsteem

Alates 2010.a. algusest on Euroopas käivitatud Hotelstars Union, mille eesmärgiks on luua Euroopa ühine tärnisüsteem, et aidata klientidel paremini orienteeruda ning ootuspärast kvaliteeti hotellides saada.

Tärnisüsteem

Koolitus EHRLi liikmetele: Praktilised näpunäited joogikaardi koostamiseks

11. veebruar 2020

Head liikmed

Alustame sel aastal uue formaadiga ehk temaatiliste koolitustega liikmetele ning esimene koolitus keskendub joogikaardile: „Praktilised näpunäited Joogikaardi koostamiseks“.

Aeg: 11.veebruar 2020, kell 11.00 – 14.00

Koht: Carpe Vinum (Poordi 3, uues Promenaadi majas, I korrus)

Teemad:

  • Peamised suunad ja juhised, kuidas kavandada õige ja müüv joogikaart
  • Juttu ei tule ainult veinist
  • Praktilised näpunäited teeninduses

Hind EHRLi liikmetele: 75eur + km. Liiduvälistele osalejatele hind 90eur+km. Grupis on kuni 12 inimest. Registreerimine läbi EHRLi info@ehrl.ee kuni 7.veebruarini.

 

Koolitaja: Sommeljee Kristel Nõmmik

Olen veini armastanud kogu oma täiskasvanu elu. Ei saa öelda, et see on minu töö, see on minu ELU:

Lõpetasin Eesti Sommeljeede Erakooli 2003. aastal sommeljee diplomiga. Olen aastast 2002 Eeeti Sommeljeede Assotsiatsiooni (ESA) liige ja aastatel 2009 kuni 2016 olin ESA President.

Veinid ja gastronoomia on minu elus väga suurt ja olulist osa mänginud juba alates aastast 1999. Aastal 2001 pärjati mind Eesti Parima Kelneri auhinnaga.

Igapäevaselt juhin ettevõtet Carpe Vinumi Veinipoed. Minu igapäeva töö on veinide valimine, koolitused, üritused ja veinireisid. Koolitaja olen veini – ja teenindusalast teadmist jaganud “riigiaparaadist” kuni koduperenaisteni! Iga koolituse läbiviimine on olnud ka minu enda jaoks uus õppimine.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lähemalt Nõustun