Sügisese Restoranipidajate ümarlauakohtumise fookuses on mahetoidu kasutamine restoranides.
- Mahemärgise tutvustus – Merit Mikk, Mahepõllumajanduse Koostöökogu. Kogemusi jagavad ka ettevõtjad: Kenneth Karjane (Barbarea, Mikkeller) ja Jaagup Jalakas (Peet Ruut resto)
- Mis on mahetootmine, miks oluline ja restoranide koostöövõimalused kohalike tootjatega – Airi Vetemaa, Mahepõllumajanduse Koostöökogu
- Ülevaade EHRLi tegevustest (plaanis olevad täienduskoolitused ja üritused; seadusemuudatuste eelnõud jne) – Killu Maidla, EHRL
- Arutelud põletavamatel teemadel, uued algatused, koostööprojektid.
Aeg: 19.september, 2023 kl 9:30-11:30, soovi korral ka ühine lõunasöök pärast ümarlauda
Koht: Kolm Sibulat (Maakri 19-1, Tallinn)
Osalemine: palun registreeri oma osalemine hiljemalt 15.septembriks SIIN
Lisainfo: killu@ehrl.ee
Sündmust nügib ja toetab hommikuse kohvipausiga Tallinna Strateegiakeskus!