Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Restoranipidajate ümarlauakohtumine

19. september 2023

Sügisese Restoranipidajate ümarlauakohtumise fookuses on mahetoidu kasutamine restoranides.

  • Mahemärgise tutvustus – Merit Mikk, Mahepõllumajanduse Koostöökogu. Kogemusi jagavad ka ettevõtjad: Kenneth Karjane (Barbarea, Mikkeller) ja Jaagup Jalakas (Peet Ruut resto)
  • Mis on mahetootmine, miks oluline ja restoranide koostöövõimalused kohalike tootjatega – Airi Vetemaa, Mahepõllumajanduse Koostöökogu
  • Ülevaade EHRLi tegevustest (plaanis olevad täienduskoolitused ja üritused; seadusemuudatuste eelnõud jne) – Killu Maidla, EHRL
  • Arutelud põletavamatel teemadel, uued algatused, koostööprojektid.

Aeg: 19.september, 2023 kl 9:30-11:30, soovi korral ka ühine lõunasöök pärast ümarlauda

Koht: Kolm Sibulat (Maakri 19-1, Tallinn)

Osalemine: palun registreeri oma osalemine hiljemalt 15.septembriks SIIN

Lisainfo: killu@ehrl.ee

Sündmust nügib ja toetab hommikuse kohvipausiga Tallinna Strateegiakeskus!