Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Teeninduskoolitus “Teeninduse Superkangelased”

21. mai 2024

Tere tulemast koolitusse, kus iga teenindaja on superkangelane! Seda väga lihtsal põhjusel, klienti ei huvita ettevõtte juht või omanik, teda huvitab vaid see, kes on temaga otseses kokkupuutes. See võib olla sekretär, müügi- või transpordiinimene, ka spetsialist, kes pakub oma teenust – kõik on teenindajad, nagu seda on ka juht oma personalile.

Kliendi jaoks esindavad eesliini superkangelased kogu ettevõtet. Seega ainuke inimene, kes saab kliendi ootusi täita ja ületada on teenindaja. Tema on see, kelle tulemusel tekivad püsikliendid ehk fännid ja heal juhul paneb nad ettevõtet teistelegi soovitama ning ainuke, kes saab teha reaalset lisamüüki. Juht saab kliendirahulolu mõjutada vaid läbi teenindaja ja omanik läbi juhi.

See, et ettevõte on professionaalne ja pakub korralikku teenust tehnilises mõttes, on normaalsus. Kui ma tellin näiteks restoranis pitsat ja ma saangi pitsa, siis ma ei vaimustu sellest, vaid see on normaalne. Kui kõik toimib, siis see hoiab ära rahulolematust aga ei pane vaimustuma. Vau efekti saab luua vaid inimene, kes on otseses kokkupuutes kliendiga ja ei keegi muu.

Seega on äärmiselt oluline investeerida just teenindusse, mis reaalselt mõjutab enim sinu kõige suuremat ja olulisemat sissetuleku allikat nimega klient.

“Teeninduse Superkangelased” pole lihtsalt koolitus, see on transformatsioon, mis äratab unustatud oskused ja muudab igapäevase teeninduse hästi loomulikuks ja elavaks, inimlikuks ning elusaks. See on teekond parema mina ja erakordse teeninduskultuuri poole!

Koolituspäev on suunatud kõigile teenindussektori töötajatele, alates ettekandjatest ja administraatoritest, müüjatest, kliendihalduritest ja transporditöötajatest, müügi- ja klienditoe inimestest ning muidugi juhtideni ja ettevõtjateni välja, ehk tegelikkuses kõigile, kes soovivad oma teeninduskvaliteeti tõsta uuele tasemele.

Päev koosneb 2-st osast – Külalislahkus ja Enesejuhtimine

Päeva ajakava:
9.00 – 12.30 1.osa (külalislahkus)
12.30 – 13.30 lõunapaus
13.30 – 17.00 2.osa (enesejuhtimine)

Osalejad õpivad, kuidas ületada vananenud klienditeeninduse uskumused ja asendada need aegumatute külalislahkuse põhimõtetega, mis on suuremas kooskõlas sellega, mida kliendid tegelikult vajavad ja ootavad. Lisaks keskendub koolitus enesejuhtimisele, mis on hea teeninduse aluseks ja hädavajalik suurepärase külalislahkuse pakkumiseks.

Külalislahkuse ja klienditeeninduse erinevuste mõistmine: Kuidas saavutada sügavam arusaam klientide vajadustest ja ületada traditsioonilise klienditeeninduse piiranguid, kasutades küsimusi ja uudishimu kui võtit.

Teenindaja auväärt roll ja selle olulisuse teadvustamine: Kuidas mõista teenindaja rolli olulisust ning luua teenindusstandardid, mis loovad pikaajalisi suhteid klientidega ja soodustavad lisamüüki.

Ettevõtjamentaliteedi ja lisamüügi olulisus: Kuidas arendada ettevõtjamentaliteeti ning mõista, kuidas oma suhtumine ja tegevused mõjutavad meie väärtust ettevõttes, aidates luua lisaväärtust ja tõhusamalt panustada organisatsiooni kasvu.

Paindlikkuse ja lahendustele orienteerituse tähtsus: Kuidas paindlikkus ja avatus uutele lahendustele loovad püsikliente ning toetavad ettevõtte kasvu ja mainet.

Rain Tungerist:
Rain on kõrgelt hinnatud restoranide omanik ja külalislahkuse eestkõneleja. Ta on tuntud oma muljetavaldava karjääri poolest teenindussektoris, olles juhtinud restorane nagu Rataskaevu 16, Pegasus ja Ülo. Rataskaevu 16 püsis Tripadvisori külastajate hinnangul Eesti parima restorani positsioonil 10 aastat järjest.
Ta alustas oma teeninduskarjääri 27 aastat tagasi ja on tänaseks tunnustatud kui üks parimaid esinejaid paljudel konverentsidel. Tema edu saladus peitub praktilistes kogemustes ja südamega tegemises, kuidas luua meeldejäävaid kliendikogemusi ning tõsta teenindusmeeskondade motivatsiooni. Rain on ka kuulsate kohvitassialuste autor, mis on nüüd levinud üle Eesti paljudes kohtades.

Koolitus toimub 21. mail Avang Keskuses, pakkudes ideaalset võimalust tuua oma meeskond kokku, õppida parimatelt ja viia oma ettevõtte teenindus üles.

NB! Sama koolitust on võimalik kogeda veel ka 5.06 ja 17.06 kuupäevadel.

Pilet: 149€ EHRL-ile kehtib erihind 119€ . Fienta kood: EHRL20
https://fienta.com/et/teeninduse-superkangelased