Eesti Hotellide ja Restoranide Liit

Hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik, demokraatlikel põhimõtetel tegutsev tööandjate esindusorganisatsioon.

Liidu põhisuunad Põhikiri

PALUN SEGADA!

Hotellide ja restoranide avatud uste päevad 18.-22. märts.
– Tutvu restoranitöö telgitagustega.
– Suhtle otse hotellide personaliga
– Saa teada, mida nõutakse erinevatel ametikohtadel.

Vaata edasi

EHRL liikmed

Eesti Hotellide ja Restoranide Liitu kuuluvad kõik peamised turutegijad, liikmeskonna moodustavad 198 liiget.

Loe edasi

Tärnisüsteem

Alates 2010.a. algusest on Euroopas käivitatud Hotelstars Union, mille eesmärgiks on luua Euroopa ühine tärnisüsteem, et aidata klientidel paremini orienteeruda ning ootuspärast kvaliteeti hotellides saada.

Tärnisüsteem

EHRLi personalitöö- ja koolituskomisjoni liikmed:

 

Maarika Liivamägi (EHRL);

Toomas Undusk (Hotellikool);

Marge Rentik (Nordic Hotel Forum);

Annika Maido (Kalev Spa ja Veekeskus);

Anu Laineste (Swissotel Tallinn);

Airi Neemre (Radisson Blu Hotel Olümpia Tallinn);

Killu Maidla (My City Hotel);

Kristina Rom (Ülemiste Hotel);

Maret Kaldmaa (Original Sokos Hotel Viru/Solo Sokos Hotel Estoria);

Meeli Kaldma (Tallinna Teeninduskool);

Laura Pirn (Hotell Euroopa);

Raigo Triik (Hotell Metropol);

Krista Tuulik (Tallink Hotels);

Elena Budarina (Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn);

Aime Vilgas (Strand SPA & Konverentsihotell)

Kristi Leinus (Tallinna Teeninduskool)

Eha-Kai Mesipuu (Nordic Hotel Forum)

Epp Sillaste (Radisson Blu Sky)

This website uses cookies. If you’re comfortable with this, just continue using the site as normal.Read more Accept