Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Juba 31. märtsil ja 1. aprillil toimub Tallinnas Vene Kultuurikeskuses terve nädala kestva Tallinn Music Week festivali raames konverents “Creative Impact”, mis keskendub loovuse mõjule ja innovatsioonile.

Konverentsi programmipaneelid katavad teemasid säästvast arengust, mitmekesisusest ja targast juhtimisest kuni tuleviku töövõtete ja -oskusteni. Debatid hõlmavad muuhulgas uue ja traditsioonilise meedia mõjuväljade analüüsi tõejärgses maailmas ning diskussioone tehnoloogia mõjust meie töökohtade ümberkujundamisel ja tehisintellekti kasvavast rollist loomeprotsessides. Eesti 2017. aasta Euroopa Liidu eesistujamaa staatus asetab arutelude raskuskeskmesse ka digitaalse ühisturuga seonduvad teemad. Konverentsi avab Eesti Vabariigi President Kersti Kaljulaid.

Ettekannete ja aruteludega esinevad hinnatud tehnoloogia- ja linnaarenduse novaatorid, innovatsiooniprofessionaalid, kultuuripoliitika kujundajad ja muusikatööstuse esindajad nii Eestist kui välismaalt. Teiste seas räägivad konverentsil Londoni esimene Öötsaar Amy Lamé, Euroopa hariduse ja kultuuridirektoraadi loovüksuse juht Barbara Kessler, Euroopa suurima idufirmade ürituse Slush president Nicolas Dolenc, Eesti uus IT-juht Siim Sikkut, kommunikatsioonistrateeg Brian Reich, hinnatud filmi-, meedia- ja kunsti asjatundja Eddie Berg, Soome ettevõtja ning loomingulisuse ja innovatsioonivaldkonna koolitaja Saku Tuominen, maailma kõige kiirema ja efektiivsema keeleõppeplatvormi Lingvist tootejuht Scott Dodson, Helsingi linna kultuuridirektor Stuba Nikula, juhtiv loomemajanduse, kultuuripoliitika ja loominguliste linnade ning regioonide ekspert Tom Fleming, kestlikule arengule ja ettevõtete sotsiaalsele vastutusele keskendunud äristrateeg Stine Lise Hattestad Bratsberg, ettevõtte GameFounders kaasasutaja ja tegevjuht Kadri Ugand, Funderbeami asutaja ja tegevjuht Kaidi Ruusalepp, Põhjamaade konsultatsioonifirma Tendensor International tegevjuht Pärtel-Peeter Pere jt.

Tutvu kõigi kinnitatud panelistidega https://tmw.ee/et/panelistid/

Kuna TMW konverents on aasta aastalt muutunud teemavaldkondade ja esinejate poolest aina laiapõhjalisemaks, ootame konverentsile osalisi mistahes elualadelt. Konverentsiprogramm on disainitud uudishimulikule ettevõtjale ja aktiivsele inimesele, kellele läheb korda maailmas ja ühiskonnas toimuv. Delegaadipass tagab sissepääsu kahepäevasele konverentsile, delegaadibaaridesse ja networking-aladele ning sisaldab eelississepääsu muusikafestivali sündmustele ning TMW Film programmi linastustele. Festivali programm: https://tmw.ee/et/festival/

Kuni 28. märtsini (k.a.) on vaid teil võimalik osta TMW 2017 delegaadipass erihinnaga 200 eurot (tavahind 295 eurot koos KM-ga) TMW veebipoes. Kasuta selleks sooduskoodi ENTERPRISE200.

NB! Soodushinnaga passe on piiratud arvul, mistõttu jagub neid vaid kiirematele.

Rohkem infot festivalist:

https://tmw.ee/