Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

TALLINN, 23. aprill, BNS – Eesti Hotellide ja Restoranide Liit (EHRL) võõrustab Tallinnas teisipäevast reedeni, 25-28.aprillil, Euroopa riiklike kutseühingute katuseorganisatsiooni HOTREC üldkoosolekut, mille raames saabub Tallinnasse ligi sada hotelliliitude juhti Euroopast – Tallinna külastab ka HOTREC-i president Susanne Kraus-Winkler.

“Hotellimajanduses ja turismisektoris laiemalt toimuva ümber on Eestis viimastel aastatel toimunud palju avalikku debatti, mida HOTREC on tähelepanelikult jälginud. Meil on hea meel võõrustada oma Euroopa kolleege ja viia neid kokku Eesti ettevõtjate ja otsustajatega,” ütles hotellide ja restoranide liidu tegevdirektori Maarika Liivamäe, kelle sõnul toimub HOTREC-i koosolek kaks korda aastas ja Tallinna kogunemine langeb kokku peatselt algava Eesti eesistumisega Euroopa Liidus.

Hotel Stars Union (HSU) ja EHRL-i tärnikomisjon vestleva töötoas tärnisüsteemi tulevikust ning sellest, kuidas sotsiaalmeedia muudab traditsioonilisi süsteeme.

HOTREC-i põhikonverentsi avab neljapäeval riigikogu esimees Eiki Nestor, kes räägib turismialastest väljakutsetest seoses Euroopa Liidu eesistumisega. Lisaks esinejatele mujalt maailmast astub üles IT-visionäär Linnar Viik Eestist, kes tutvustab e-Estonia programmi ning räägib digitaalsest ühiskonnast ja infrastruktuurist. Sama päeva õhtul kuulutatakse Kadrioru kunstimuuseumis toimuval galaõhtusöögil välja Euroopa turismiauhinna laureaat.

HOTREC on Euroopa riiklike kutseühingute katuseorganisatsioon, mis esindab Euroopas tegutsevaid hotelle, restorane, kohvikuid ja teisi samalaadseid ettevõtteid.

Tallinna toimetus, +372 617 0400, sise@bns.ee