Eesti Hotellide ja Restoranide Liit

Hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik, demokraatlikel põhimõtetel tegutsev tööandjate esindusorganisatsioon.

Liidu põhisuunad Põhikiri

EHRL liikmed

Eesti Hotellide ja Restoranide Liitu kuuluvad kõik peamised turutegijad, liikmeskonna moodustavad 198 liiget.

Loe edasi

Tärnisüsteem

Alates 2010.a. algusest on Euroopas käivitatud Hotelstars Union, mille eesmärgiks on luua Euroopa ühine tärnisüsteem, et aidata klientidel paremini orienteeruda ning ootuspärast kvaliteeti hotellides saada.

Tärnisüsteem
Blogi

Pressiteade: Tallinna väisab 25.-28.aprillil sadakond Euroopa hotelliliitude juhti

24. aprill 2017

TALLINN, 23. aprill, BNS – Eesti Hotellide ja Restoranide Liit (EHRL) võõrustab Tallinnas teisipäevast reedeni, 25-28.aprillil, Euroopa riiklike kutseühingute katuseorganisatsiooni HOTREC üldkoosolekut, mille raames saabub Tallinnasse ligi sada hotelliliitude juhti Euroopast – Tallinna külastab ka HOTREC-i president Susanne Kraus-Winkler.

“Hotellimajanduses ja turismisektoris laiemalt toimuva ümber on Eestis viimastel aastatel toimunud palju avalikku debatti, mida HOTREC on tähelepanelikult jälginud. Meil on hea meel võõrustada oma Euroopa kolleege ja viia neid kokku Eesti ettevõtjate ja otsustajatega,” ütles hotellide ja restoranide liidu tegevdirektori Maarika Liivamäe, kelle sõnul toimub HOTREC-i koosolek kaks korda aastas ja Tallinna kogunemine langeb kokku peatselt algava Eesti eesistumisega Euroopa Liidus.

Hotel Stars Union (HSU) ja EHRL-i tärnikomisjon vestleva töötoas tärnisüsteemi tulevikust ning sellest, kuidas sotsiaalmeedia muudab traditsioonilisi süsteeme.

HOTREC-i põhikonverentsi avab neljapäeval riigikogu esimees Eiki Nestor, kes räägib turismialastest väljakutsetest seoses Euroopa Liidu eesistumisega. Lisaks esinejatele mujalt maailmast astub üles IT-visionäär Linnar Viik Eestist, kes tutvustab e-Estonia programmi ning räägib digitaalsest ühiskonnast ja infrastruktuurist. Sama päeva õhtul kuulutatakse Kadrioru kunstimuuseumis toimuval galaõhtusöögil välja Euroopa turismiauhinna laureaat.

HOTREC on Euroopa riiklike kutseühingute katuseorganisatsioon, mis esindab Euroopas tegutsevaid hotelle, restorane, kohvikuid ja teisi samalaadseid ettevõtteid.

Tallinna toimetus, +372 617 0400, sise@bns.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lähemalt Nõustun