COVID -19

Erilehel on kokku koondatud kasulik info, lingid, videod, teiste riikide praktika jm vajalik COVID-19 viiruse kohta.

Loe lähemalt

 

Hotelli- ja toitlustuserialade väärtustamise raames annab Eesti Hotellide ja Restoranide Liit (EHRL) juba seitsmendat aastat välja stipendiume kutseõppeasutuste ja kõrgkoolide õpilastele, kes õpivad hotelli- või toitlustuserialadel. Stipendiumi on saanud tänaseks rohkem kui 80 tubli õppurit erinevatest õppeasutusest üle Eesti.

Stipendiumi andmisega loodab EHRL, et see tähelepanuavaldus aitab süvendada õpilaste kindlust oma eriala vajalikkuses, samuti stimuleerida usinamat teadmiste ja oskuste omandamist õpiaja jooksul ning väärtustada teenindusvaldkonda karjääri valikul.

Sel aastal toimus stipendiumi tänuüritus 28.novembril, teisipäeval, Tallinnas, Tallinna Teeninduskooli restoranis.

EHRL andis sel aastal stipendiumi välja kuuele tublile õpilasele erinevates koolidest üle Eesti.

2017/2018 õppeaasta stipendiumi pälvisid:

  • Julia Bhomrah, Tallinna Teeninduskool, Koka eriala, III kursus
  • Hetti Ustimenko, Olustvere Teenindus-ja Maamajanduskool, Koka eriala, II kursus
  • Elisa Marhvel, Ida-Virumaa KHK, Jõhvi õppekoht, Koka eriala, III kursus
  • Marell Erikson, Võrumaa KHK, Majutusteenindus, II aasta
  • Ken-Mikko Vahtra, Tartu Kutsehariduskeskus, Koka eriala, III kursus
  • Miina Arop, TTÜ EMERA Kuressaare keskus, Turismi- ja toitlustuskorralduse õppekava, II kursus

Soovime stipendiumi saajatele ning nende juhendajatele palju õnne ja edu!

 

EHRL soovib tänada külalisesinejaid Ott Riiel (TallinnHotels), Kristi Leinus (Tallinna Teeninduskool), Andres Rahula ja Aivar Tarja (Radisson Blu Hotel Olümpia).

Samuti täname liikmeid, kes toetasid kinkekaartidega nii õpilasi kui juhendajaid.

Suur tänu: Tallinna Teeninduskool,  Babyback Ribs & BBQ, Nordic Hotel Forum,  Swissotel, Radisson Blu Sky Hotel, Radisson Blu Hotel Olümpia, Hotell Ülemiste.

Ürituse pildid on leitavad EHRLi Facebooki lehelt.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lähemalt Nõustun