Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Hea sõber!

Ka sel aastal toimub ülemaailmne kampaania NEGRONI WEEK, mil tähistatakse NEGRONI kokteili 100. sünnipäeva!

Negroni Week on ülemaailmne heategevuslik programm, mis sai alguse USA-st IMBIBE ajakirja algatusel 2013 aastal. IMBIBE on baarikultuuri kajastav ajakiri. Campari on Negroni Week’i globaalne peasponsor.

Negroni nädalal pakutakse ja müüakse baarides Negroni kokteili, osa tulust annetab baar omal äranägemisel heategevuseks.

 

Sel aastal toimub Negroni Week 24.-30.juunil

Registreerimine on alanud ja kestab 20.juunini https://negroniweek.com/ .