Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Hea Eesti Tööandjate Keskliidu liige ja EHRLi liige

Aita meil teha Eestit erksamaks ja ettevõtlikumaks, ja räägi koolinoortele oma lugu vaid ühe tunni jooksul!

Kutsume Sind osalema juba viiendat aastat toimuval algatusel Minu Lugu, mis saadab ettevõtjad ja juhid ettevõtlusnädalal üheks tunniks klassi ette oma lugu jagama. Eelmisel aastal osales 104 ettevõtjat üle Eesti! Tänavu on see võimalus Sulle sobival ajal ja koolis vahemikus 7-13. oktoobril.

Registreeruda saab kuni 5. septembrini SIIN

Minu Lugu on algatus, mis innustab noori mõtlema ettevõtlikkusest kui hoiakust, mis suunab elus ise initsiatiivi haarama, huvi tundma ja algatama. Vahel on selleks vaja vaid toetavat sõna või head eeskuju. Seepärast kutsume Sind jagama oma lugu teekonnast tööelus ja selle olulisematest õppetundidest.

Oleme Sulle toeks välja töötanud ka abimaterjalid, millega saad tutvuda kodulehel https://www.mystory.ee/esinejale/