Eesti Hotellide ja Restoranide Liit

Hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik, demokraatlikel põhimõtetel tegutsev tööandjate esindusorganisatsioon.

Liidu põhisuunad Põhikiri

EHRL liikmed

Eesti Hotellide ja Restoranide Liitu kuuluvad kõik peamised turutegijad, liikmeskonna moodustavad pea 200 liiget.

Loe edasi

Tärnisüsteem

Alates 2010.a. algusest on Euroopas käivitatud Hotelstars Union, mille eesmärgiks on luua Euroopa ühine tärnisüsteem, et aidata klientidel paremini orienteeruda ning ootuspärast kvaliteeti hotellides saada.

Tärnisüsteem
Blogi

AICR Estonia korraldab 28. – 29. oktoobril Eesti parima hotelliadministraatori võistluse

25. oktoober 2019

Pressiteade

AICR Estonia
24.10.19

Eesti parim hotelliadministraator selgitatakse välja oktoobris.

 AICR Estonia korraldab 28. – 29. oktoobril Eesti parima hotelliadministraatori võistluse. Kahepäevane üritus toimub rekordarvu osalejatega Radisson Blu Sky Hotelis ning hõlmab endas kandidaatide koolitamist ning täispikka võistluspäeva. Võitja esindab Eestit veebruaris toimuval rahvusvahelisel võistlusel Varssavis.

 Radisson Blu Sky Hotelis toimuval Eesti parima hotelliadministraatori võistlusel, mida esitleb Sixt, osaleb 16 kandidaati erinevatest Eesti viie ja nelja tärni hotellidest. Kandidaatide juures hinnatakse nutikust leida keerulistele situatsioonidele lahendus, üldist väljanägemist, korrektset kõnemaneeri, inglise keele oskust ning empaatiavõimet.

 Võistluspäevale eelnev koolitus 28. oktoobril aitab kandidaatide ettel valmistuda pingelisteks situatsioonideks, mis kirjeldavad pigem hotellinduse igapäevaelu. Rahulolematud püsikliendid, toast kadunud esemed, lauabroneeringud restoranidesse või töötamast lakanud toakaardid – kõik need kuuluvad vaprate vastuvõtuadministraatorite igapäeva tegevuste hulka.

oktoobril on oodata tihedat võistluspäeva, mis algab kirjaliku teadmistekontrolliga, et näidata administraatori silmaringi hotellimaailmas. Peale testi peavad kandidaadid etteantud stsenaariumi alusel leidma keerulisele situatsioonile kõige parema lahenduse, pidades meeles nii hotelli käivet kui ka külalise rahulolu. Läbimäng toimub viieliikmelise kohtunikepaneeli ees ning võitja kuulutatakse välja sama päeva õhtul.

 

Ürituse üks korraldajatest, eelmise aasta võitja Rauno Põld, loodab näha uue võistlusformaadi positiivset mõju kandidaatidele. “Olenemata tulemusest, tuleb selle aasta võistlus omaette kogemus. Kaks päeva on suunatud pigem klienditeeninduse taseme tõstmisele ning osalejate vahel võrgustiku loomisega,” lausub ta.

AICR Estonia on väga tänulik selle aasta ürituse peasponsorile – Sixt Autorent.

Eesti parima hotelliadministraatori võistlust korraldatakse juba 2001. aastast ja selle peakorraldaja on AICR Estonia. Selle aasta võitja sõidab Eestit esindama hotelliadministraatorite rahvusvahelise võistluse finaali, mis toimub 2020. aasta veebruaris Varssavis.

AICR Estonia on AICR International (The International Association of Deputy Managers and Reception Heads of Luxury Hotels) rahvusvahelise liidu alaliit Eestis, mis koondab Eesti nelja ja viie tärni hotellide vastuvõtujuhte. Ühingu eesmärk on tõsta teadlikkust vastuvõtuadministraatori ametist ja edendada valdkonna arengut Eestis.

Meediakontakt:
Rauno Põld
AICR Estonia
Tel: 56250298
E-Mail: rauno.pold@radissonblu.com

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lähemalt Nõustun