Eesti Hotellide ja Restoranide Liit

Hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik, demokraatlikel põhimõtetel tegutsev tööandjate esindusorganisatsioon.

Liidu põhisuunad Põhikiri

EHRL liikmed

Eesti Hotellide ja Restoranide Liitu kuuluvad kõik peamised turutegijad, liikmeskonna moodustavad 198 liiget.

Loe edasi

Tärnisüsteem

Alates 2010.a. algusest on Euroopas käivitatud Hotelstars Union, mille eesmärgiks on luua Euroopa ühine tärnisüsteem, et aidata klientidel paremini orienteeruda ning ootuspärast kvaliteeti hotellides saada.

Tärnisüsteem

Kutsume Liidu liikmeid osalema kampaanias, mis toimub 17-t korda ja kutsub kliente märkama ja kiitma häid teenindajaid ning teenindust!

Kiida Teenindajat! kampaania kutsub kliente märkama ning kiitma häid teenindajaid, teenindust ja teenuseid!

– Kampaanias osalevad organisatsioonid paigutavad oma teeninduskohtadesse kampaania materjale ja veebilehtedele “Kiida Teenindajat!” bänneri. Kiida teenindajat! kampaaniaga saab liituda ja sümboolikaga materjale hankida kuni 23.01.2020 SIIN: http://www.heateenindus.ee/telli/

– Kampaania raames toimub mitmeid kasulikke koolitusi ja kampaaniaga liitnunud organisatsioonist saavad töötajad osaleda nii Koolitus- ja Õpipäeval “Kuidas saada Eesti Parimaks Teenindajaks?” (05.02), Hea Teeninduse Juhtimiskonverentsil (05.03), Tartu Hea Teeninduse Päeval (18.03), Tallinna Hea Teeninduse Päeval (15.04) ja TippTeenindajate Motivatsioonipäeval (13.05). Täpsem info siin

http://www.heateenindus.ee/koolitused

– Märtsis ja aprillis valime Eesti, Tallinna, Tartu ja Eesti teiste piirkondade Parimad Teenindajad. Samuti ootame, et annate omaltpoolt välja eriauhinna parimale teenindajale hotelli ja restoraniteeninduses. Loodame, et Liidu liikmesettevõtete teenindajad võtavad konkurssidest aktiivselt osa.

– Kiida Teenindajat! kampaania lõpeb parimate tunnustamisega. Märtsi lõpuks moodustub Hea Teeninduse Kuul enim kiidetud ja klientide poolt soovitatud teeninduskohtade edetabel. Teeninduskohad, mida kliendid kõige enam on kiitnud ja soovitanud, saavad tunnistuse ja uksekleebise KLIENDID KIIDAVAD 2020.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lähemalt Nõustun