COVID -19

Erilehel on kokku koondatud kasulik info, lingid, videod, teiste riikide praktika jm vajalik COVID-19 viiruse kohta.

Loe lähemalt

Kutsume Liidu liikmeid osalema kampaanias, mis toimub 17-t korda ja kutsub kliente märkama ja kiitma häid teenindajaid ning teenindust!

Kiida Teenindajat! kampaania kutsub kliente märkama ning kiitma häid teenindajaid, teenindust ja teenuseid!

– Kampaanias osalevad organisatsioonid paigutavad oma teeninduskohtadesse kampaania materjale ja veebilehtedele “Kiida Teenindajat!” bänneri. Kiida teenindajat! kampaaniaga saab liituda ja sümboolikaga materjale hankida kuni 23.01.2020 SIIN: http://www.heateenindus.ee/telli/

– Kampaania raames toimub mitmeid kasulikke koolitusi ja kampaaniaga liitnunud organisatsioonist saavad töötajad osaleda nii Koolitus- ja Õpipäeval “Kuidas saada Eesti Parimaks Teenindajaks?” (05.02), Hea Teeninduse Juhtimiskonverentsil (05.03), Tartu Hea Teeninduse Päeval (18.03), Tallinna Hea Teeninduse Päeval (15.04) ja TippTeenindajate Motivatsioonipäeval (13.05). Täpsem info siin

http://www.heateenindus.ee/koolitused

– Märtsis ja aprillis valime Eesti, Tallinna, Tartu ja Eesti teiste piirkondade Parimad Teenindajad. Samuti ootame, et annate omaltpoolt välja eriauhinna parimale teenindajale hotelli ja restoraniteeninduses. Loodame, et Liidu liikmesettevõtete teenindajad võtavad konkurssidest aktiivselt osa.

– Kiida Teenindajat! kampaania lõpeb parimate tunnustamisega. Märtsi lõpuks moodustub Hea Teeninduse Kuul enim kiidetud ja klientide poolt soovitatud teeninduskohtade edetabel. Teeninduskohad, mida kliendid kõige enam on kiitnud ja soovitanud, saavad tunnistuse ja uksekleebise KLIENDID KIIDAVAD 2020.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lähemalt Nõustun