Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Hea tööandja!

Ootame peresõbraliku tööandja märgise programmi kõiki era-, avaliku ja kolmanda sektori tööandjaid, kes usuvad, et läbi õnnelike töötajate kasvab organisatsiooni konkurentsivõime. 1,5-3 aastat kestev põhjalik konsulteerimis- ja hindamisprogramm on konkursiga valitud organisatsioonidele tasuta. Kandideerimisvoor on avatud 31. jaanuarini.

Sel aastal pääseb programmi ligi 30 tööandjat, kes valitakse välja kandideerimisankeedi esitanud organisatsioonide hulgast. Ankeet koosneb kolmest osast, kus tööandja kirjeldab esmalt oma organisatsiooni olemust, hindab küsimustiku abil oma hetkeseisundit ning koostab motivatsioonikirja. Lõplikud programmi pääsejad selguvad märtsi alguses.

Peresõbraliku tööandja märgist annab välja sotsiaalministeerium koostöös konsultatsioonibürooga Civitta, eesmärgiga aidata kaasa pere- ja töötajasõbralike väärtuste juurutamisele organisatsioonides. Programm keskendub tööelu erinevatele aspektidele alates värbamisest kuni töösuhte lõpetamiseni. Tähelepanu pööratakse nii töötajate tunnustamisele ja professionaalse arengu toetamisele kui ka organisatsiooni hea töökeskkonna, suhtlemiskliima, organisatsioonikultuuri ja info liikumise tagamisele. Tänaseks on programmis osalenud juba 102 organisatsiooni, mõjutades enam kui 25 000 inimese töökeskkonda. Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond. Loe lisa programmist Tööelu portaalist.

 

Programmi, kandideerimisprotsessi jm kohta vastab lisaküsimustele:
Civitta Eesti AS koordinaator Marge Laansoo
marge.laansoo@civitta.ee
5554 0767

NB! Võimalik küsida ka ingliskeelset ankeeti.