Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

A conference that will be shaping the future of the Baltic regional hotel and hospitality market. This year’s theme is Hospitality for Humans by Humans. We will draw focus on the issues of workforce, talk about green management, discover how technology can be leveraged better, get inspired by new concepts, look at the latest hotel deals of the year and above all – support each other as Humans.

For the second year New Baltic Hospitality FORUM will take place in Tallinn, this time in newly opened PROTO factory in Noblessner area.

 

More information about speakers, agenda, tickets: https://newbaltichospitality.com/