Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Head turismiasjalised

 

 

Edastame olulise info turismireiside peatamise kohta Hiinas seoses koroonaviiruse levikuga.

 

Hiina kultuuri- ja turismiministeerium peatas seoses koroonaviiruse levikuga alates 24. jaanuarist kodumaised ja väljaminevad turismireisid. See toob kaasa ka hotellide, turismiatraktsioonide jt ettevõtete tegevuse ajutise peatamise.

Lisaks on Hiina reisiettevõtjate liit (China Association of Travel Services) 26. jaanuaril saatnud reisiteenuste pakkujatele “avatud kirja soodustingimuste kehtestamise kohta Hiina turistidele koroonaviiruse kopsupõletiku leviku tõkestamiseks”.

Selles kirjas teatatakse, et Hiina reisibürood reageerivad aktiivselt ja tagastavad täielikult maksed veel osutamata jäänud pakettide eest. Samuti väljendatakse selles sarnaste meetmete ootust asjaomaste välismaiste reisiteenuste pakkujate poolt.

Täpsem info juuresolevates Hiina kultuuri- ja turismiministeeriumi ning Hiina reisiettevõtjate liidu teatistes.

Teatis 1Teatis 2