Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

PRESSITEADE: Pieter Liebenberg on uus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa hotelli peadirektor

Pieter Liebenberg on hotellinduses töötanud üle 15 aasta. Radisson Hotel Groupis töötab ta alates 2014. aastast.

Pieter Liebenberg alustas oma karjääri Radisson Hotel Groupis 2014 augustis ja taasliitus firmaga aastal 2018 eesmärgiga asuda hotelli direktori ametikohale. Enne Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinna peadirektoriks saamist töötas ta operatiivosakondade juhina hotellides Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen ja Park Inn by Radisson Antwerpen.

“Tallinn on ilus linn kus käib arvukalt nii ühepäevaturiste kui ka ööbivaid turiste. See sobib ideaalselt meie hotellile, millel on pakkuda midagi mõlemale grupile, nii spaateenuseid kui võimalust ööbida vanalinna vahetus läheduses,” ütleb Peter Liebenberg.

Lõuna-Aafrika Vabariigist pärit Pieter on töötanud mitmetes riikides nagu Belgia, Araabia Ühendemiraadid, Lõuna-Aafrika ja Ameerika Ühendriigid, keskendudes tööle laia restoranide valikuga hotellides. Oma karjääri alustas ta 2002 töötades restorani juhi asetäitjana.

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn on 465 toaga suurim hotell Tallinnas. Hotellil on suurepärane asukoht UNESCO maailmapärandi nimistusse kuuluva vanalinna kõrval ja Parlamendihoone vahetus läheduses. Hotellis on üle 1,100 m2 pinda nõupidamiste ja konverentside korraldamiseks. Puhkajad saavad nautida meie heaoluspaa, vee-ja saunakeskuse ning jõusaali teenuseid. Külaliste käsutuses on restoran Grill250°, kohvik ja baar.

***

Lisainformatsioon:

Mare Terri-Voogma, turundusdirektor, Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

T: +372 62 88 136; mare.terri-voogma@parkinn.com