Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Head hotellid ja restoranid!

 

Eesti ettevõtmine TravelExpo on koostamas Peterburi turistidele suunatud turisti käsiraamatut Eesti turismiettevõtete info ja pakkumistega. 120-leheküljelist raamatut „Эстония зовет тебя“ („Eesti kutsub Sind“ või inglisekeeli „Estonia Awaits…“) prinditakse kokku 5000 tk ning jagatakse juba aprillis suuremates Peterburi kaubanduskeskustes Eestit külastada soovivatele vene turistidele, samuti kohalikele turismifirmadele ja konsulaatidele.

Loe projektist lähemalt:  https://www.onlineexpo.com/ee/reisimess/osalemine/