Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Kas Sinul või Sinu lähedasel on olnud kokkupuudet lastekaitsega? Jaga oma kogemust ja anna hinnanguid lastekaitsetööle! 

 

Lastekaitsega isiklikult kokku puutunud inimesed näevad lastekaitsetööd teisiti kui ametnikud. Nende kogemusi ja hinnanguid uurides on võimalik välja selgitada, mis nt nende hinnangul koostööd lastekaitsega soodustab, mis koostööd takistab või mida tuleks hoopis muuta.

Küsimustiku täitmine on anonüümne, võtab aega max 10 minutit, kuid on võimalik kirjutada ka pikemalt. IGA kogemus – nii lühike kui pikk, hea või halb, käimas olev või ammu lõppenud – on oluline! Võid vastata ka ainult valikvastustega küsimustele – ka see on meile õpetlik!

Küsimustik on leitav www.lastekaitselugu.ee . Lehel ka mõningane lisainfo.

Kui Sinul kokkupuude puudub, kuid tead kedagi, kes on lastekaitsetöötajaga mõnel enda või lähedase perekonda puudutaval teemal kontaktis olnud, jaga küsimustikku kindlasti temaga! Kui lastekaitsega kokku puutunud tuttavaid ei ole, kuid see teema Sind kõnetab, saad jagada ankeeti oma facebookis (vajuta veebilehel nuppu “jaga”).

Anname võimaluse olla kuuldud ning rääkida kaasa nii olulises valdkonnas – lastekaitsevaldkonnas!

Anna lastekaitsetööle tagasisidet

Oled lastekaitsega kokku puutunud, kuid pole olnud võimalust anda tagasisidet? Sinu kogemus on oluline!

www.lastekaitselugu.ee