Eesti Hotellide ja Restoranide Liit

Hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik, demokraatlikel põhimõtetel tegutsev tööandjate esindusorganisatsioon.

Liidu põhisuunad Põhikiri

EHRL liikmed

Eesti Hotellide ja Restoranide Liitu kuuluvad kõik peamised turutegijad, liikmeskonna moodustavad 198 liiget.

Loe edasi

Tärnisüsteem

Alates 2010.a. algusest on Euroopas käivitatud Hotelstars Union, mille eesmärgiks on luua Euroopa ühine tärnisüsteem, et aidata klientidel paremini orienteeruda ning ootuspärast kvaliteeti hotellides saada.

Tärnisüsteem

Kas Sinul või Sinu lähedasel on olnud kokkupuudet lastekaitsega? Jaga oma kogemust ja anna hinnanguid lastekaitsetööle! 

 

Lastekaitsega isiklikult kokku puutunud inimesed näevad lastekaitsetööd teisiti kui ametnikud. Nende kogemusi ja hinnanguid uurides on võimalik välja selgitada, mis nt nende hinnangul koostööd lastekaitsega soodustab, mis koostööd takistab või mida tuleks hoopis muuta.

Küsimustiku täitmine on anonüümne, võtab aega max 10 minutit, kuid on võimalik kirjutada ka pikemalt. IGA kogemus – nii lühike kui pikk, hea või halb, käimas olev või ammu lõppenud – on oluline! Võid vastata ka ainult valikvastustega küsimustele – ka see on meile õpetlik!

Küsimustik on leitav www.lastekaitselugu.ee . Lehel ka mõningane lisainfo.

Kui Sinul kokkupuude puudub, kuid tead kedagi, kes on lastekaitsetöötajaga mõnel enda või lähedase perekonda puudutaval teemal kontaktis olnud, jaga küsimustikku kindlasti temaga! Kui lastekaitsega kokku puutunud tuttavaid ei ole, kuid see teema Sind kõnetab, saad jagada ankeeti oma facebookis (vajuta veebilehel nuppu “jaga”).

Anname võimaluse olla kuuldud ning rääkida kaasa nii olulises valdkonnas – lastekaitsevaldkonnas!

Anna lastekaitsetööle tagasisidet

Oled lastekaitsega kokku puutunud, kuid pole olnud võimalust anda tagasisidet? Sinu kogemus on oluline!

www.lastekaitselugu.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lähemalt Nõustun