Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Head huvilised

 

Jagame infot liidu liikmetest, majutusettevõtetest, kelle uksed on külalistele eriolukorra ajal ning olukorra järgselt avatud. Võimalus teha kaugtööd vaikuses ja rahus. Erihindadega majutuse võimalus päevaks, nädalaks, pikemalt. Hommikusöögi võimalus kontaktivabalt tuppa, hoolitsuspaketid jms.

Täpsem nimekiri ning kontaktid alljärgnevalt:

 

Tallinn

Tartu

Narva-Jõesuu

Pärnu

Pühajärve

Otepää

Saaremaa

Viljandi

Võru