Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Head liikmed

 

Jagame infot ettevõtte Handies Solutions OÜ kohta, kes on toonud Eesti turule uudse ja innovaatilise platvormi, mis viib kiirelt, mugavalt ja turvaliselt kokku väiketööde tegijad ja lõpptarbijad kes vajavad oma igapäevategemistes appi koristajat, elektrikut, transporti, aiatöölist või muud Tegijat.

 

Handies mobiilirakendus aitab leida kiirelt sobiva töömehe majapidamis- ja muudeks pisitöödeks.

Handies Tegija mobiilirakendus annab võimaluse teenida lisaraha, olles ise kellegi jaoks see õige töömees ning pakkuda kvaliteetset teenust sobivas valdkonnas, sobival ajal ja sobivas kohas.

Handies Tegija rakendus sobib suurepäraselt raha teenimiseks neile, kes oskavad ja soovivad aidata teisi inimesi nende koduste töödega nagu elektritööd, remont- ja ehitustööd, transport- ja kullerteenused, koristustööd, triikimine, õmblemine, aiatööd ja paljud muud.

Handies Tegija rakenduses saab registreeritud tööde Tegija ise määrata oma töö tegemise aja, tunnihinna ja ka töö piirkonna – Tegijal on õigupoolest täielik vabadus valida, kuidas ta soovib tööd teha. Ka maksmine toimub mugavalt ja automaatselt rakenduse kaudu ilma, et peaks ise kliendilt raha välja nõudma või tasu pärast muretsema.

Handies on kombinatsioon kvaliteedist ning teotahtelistest Tegijatest!

Rakenduse kasutamine on imelihtne, vaata ja proovi järgi!

Koduleht: www.handies.com ja lisainfo emaili teel: handies@handies.com

 

Kontaktisik:

Kaspar Triebstok

kaspar@handies.com

+372 53 666 903

Handies Solutions OÜ on ettevõtlike eestlaste poolt loodud platvorm, mille idee alguse aastal 2016 ning põhineb täielikult Eesti kapitalil.

Ambitsioonikas idee sai kaitstud juba ülikoolipingis 98 punkti peale ning sealt said alguse pidevad mõttearendused algidee täiustamise nimel. Sellest hetkest on tiim järk-järgult kasvanud, meeste hulka lisandunud naisjõudu ning tänaseks on kokku 10 liiget, millele on peagi oodata lisa. Teame, et Handies idee väärib suurelt teostamist, kogu välise pildi taga peitub missioon mõjutada ettevõtlusmaastikku paindlikuma ja hoolivama juhtimis- ning töökultuuri poole, luues mugava ja turvalise teenusplatvormi igapäevaseks kasutamiseks.