Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

New Baltic Hospitality Forumi tiim korraldas külalislahkuse sektori ettevõtjatele ja sidusgruppidele mõeldud veebinaride sarja Back to Business Webinars – Äriärataja veebinarid, mis käsitleb hetkel kuumi küsimusi teemal, milline saab olema uus nõudluse ja pakkumise kokkusaamise kogemus, kuidas sellest tulenevalt oma ärid töös hoida või taas avada, millest alustada ja mida hakata tegema teisiti või rohkem ning mis tegevused kaovad hoopis või asenduvad. Rahvusvaheliselt hinnatud asjatundjad kui ka kohalikud ettevõtjad ja valdkonna eksperdid arutlevad teemadel seitsmes eri episoodis. Veebinarid toimusid 17.juunist 5.augustini.

Kõik veebinarid ning infograafide kokkuvõtted on leitavad SIIT.

 

https://newbaltichospitality.com/