Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Eestis toimub rahvusvaheline teenusedisaini hübriidkonverents

PlayDay toob Pärnusse rahvusvahelised teenusedisaini eksperdid

 

Pärnu linnavalitsuse eestvedamisel toimub 12. novembril rahvusvaheline hübriidkonverents PlayDay, mille eesmärk on tõsta ettevõtjate teadlikkust, kuidas arendada teenuseid ja tooteid teenusedisaini põhimõtete järgi. Konverentsi fookus on tänavu turismil ja sellel, kuidas muuta turismisektori madalhooaeg tulutoovaks kõrghooajaks.

„Seekordne konverents kannab äärmiselt aktuaalset teemapüstitust ja oleme tänulikud, et saime programmi nii kodumaised kui ka rahvusvahelised eksperdid. Usume, et saame PlayDay’ga olla abiks ettevõtjatele kriisiga tegelemisel ja innustame programmist kindlasti osa võtma. Osalejatele on garanteeritud palju uut inspiratsiooni ja innovaatilisi lahendusi,” rääkis Pärnu linnavalitsuse ettevõtluse spetsialist ja PlayDay korraldaja Toomas Toodu.

Konverents on mõeldud kõigile, kes soovivad silmaringi avardada, inspiratsiooni koguda ja tahavad oma ettevõtte tulusamalt tööle panna.

Sellel aastal on konverents esmakordselt ingliskeelne ning oma kogemusi, edulugusid ja konkreetseid soovitusi jagavad rahvusvahelised eksperdid nii Suurbritanniast, Saksamaalt, Austriast, Sloveeniast ning mujalt. Eestit esindavad konverentsil Tallinna Lennujaam, Baltikumi suurim tarkvaraarendusettevõte Nortal, Latitude59, ÖÖD Mirror House jt. Sisutihe programm kestab terve päeva vältel ning konverentsile paneb meeleoluka punkti Lexsoul Dancemachine kontsert.

PlayDay’l osalejad saavad muuhulgas vastused järgmistele küsimustele:
1) Miks on vaja teenust disainida madalhooajal või ekstreemsetes tingimustes (nt COVID-19 põhjustatud reisipiirangud jms)?
2) Kuidas teenust disainida ja muutustega kohaneda?
3) Millised on innovaatilised võimalused ja efektiivsed digilahendused teenuste disainimisel?

Konverentsi läbiviimisel lähtutakse Eesti Vabariigi Valitsuse ja Terviseameti korraldustest. Garanteerimaks Strandi tulnud osalejatele piisavalt ruumi, on osalejate arv sel aastal piiratud. Kellel pole võimalik kohapeale tulla, saavad programmist osa võtta virtuaalselt videoülekande kaudu. Lisaks saab vajadusel vahetada tavapileti virtuaalpileti vastu. Kuni 4. oktoobrini on võimalik osta konverentsi sooduspilet.

PlayDay 2020 sünnib Pärnu linnavalitsuse, Tartu Ülikooli Pärnu Kolledži, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ja Lääne-Eesti Turismi koostöö tulemusena.

 

Täpsem programm ja piletiinfo on PlayDay veebilehel: https://playday.ee