COVID -19

Erilehel on kokku koondatud kasulik info, lingid, videod, teiste riikide praktika jm vajalik COVID-19 viiruse kohta.

Loe lähemalt

Head liikmed

 

Selle nädala teisipäeval tähistati esimest rahvusvahelist toidukao ja toidujäätmete alase teadlikkuse päeva. Pööramaks toidujäätmete tekke vältimise olulisusele tähelepanu, toimus samal päeval 11.00-16.00 rahvusvaheline konverents “Lõpp toiduraiskamisele!”. Kui teil ei õnnestunud sel päeval konverentsist osa saada, siis nüüd on teil hea võimalus seda järelvaadata Delfis ning Postimehes.

Veebikonverentsi tagasiside
Kui teil juba õnnestus konverentsil osaleda, siis oleksime väga tänulikud, kui te saaksite meile oma kogemuse kohta tagasisidet anda, et saaksime hinnata, kuidas meil läks. Tagasisideküsitluse saadab teile konverentsi üleeuroopaline eestvedaja Euroopa Toidupankade Föderatsioon. Selleks kogume konverentsi veebi teel jälginute e-posti aadresse 02. oktoobrini pärastlõunani. Kui sooviksite anda tagasisidet, vajutage palun sellel lingil.

Aitäh!

Eesti Toidupank

Sotsiaalministeerium

Keskkonnaministeerium

Maaeluministeerium

Rimi Eesti

Hollandi Suursaatkond

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lähemalt Nõustun