Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Head liikmed

 

Selle nädala teisipäeval tähistati esimest rahvusvahelist toidukao ja toidujäätmete alase teadlikkuse päeva. Pööramaks toidujäätmete tekke vältimise olulisusele tähelepanu, toimus samal päeval 11.00-16.00 rahvusvaheline konverents “Lõpp toiduraiskamisele!”. Kui teil ei õnnestunud sel päeval konverentsist osa saada, siis nüüd on teil hea võimalus seda järelvaadata Delfis ning Postimehes.

Veebikonverentsi tagasiside
Kui teil juba õnnestus konverentsil osaleda, siis oleksime väga tänulikud, kui te saaksite meile oma kogemuse kohta tagasisidet anda, et saaksime hinnata, kuidas meil läks. Tagasisideküsitluse saadab teile konverentsi üleeuroopaline eestvedaja Euroopa Toidupankade Föderatsioon. Selleks kogume konverentsi veebi teel jälginute e-posti aadresse 02. oktoobrini pärastlõunani. Kui sooviksite anda tagasisidet, vajutage palun sellel lingil.

Aitäh!

Eesti Toidupank

Sotsiaalministeerium

Keskkonnaministeerium

Maaeluministeerium

Rimi Eesti

Hollandi Suursaatkond