Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Head liikmed

 

Anname teada, et EHRLiga on liitunud GuestJoy.

GuestJoy on lahendus modernsele hotellijuhile, kes soovib digitaliseerida külastaja elamust. GuestJoy seob omavahel kokku kõik vastuvõtu protsessid – digitaalse check in´i, lisateenuste müügi ja tagasiside küsimise. Vastuvõtu administraator saab tegeleda asjadega, mis on tõelised olulised; külastajatega suhtlemine.

Lisainfot saab www.guestjoy.com või helistades +372 528 4954.