Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

PALUN SEGADA! Hotellides, restoranides ja erialakoolides toimub aprillis avatud uste nädal.

 

18.–22. aprillil korraldab Eesti Hotellide ja Restoranide Liit (EHRL) teistkordselt majutuse ja toitlustuse sektoris töötamist ning karjäärivõimalusi tutvustava nädala “Palun segada!”.  Noortegruppide registreerimine ekskursioonidele hotellidesse, restoranidesse, spaadesse ning erialakoolidesse Tallinnas, Tartus, Pärnus, Haapsalus, Kuressaares ja Viljandis on alanud. Üritus on tasuta!

Kampaania on suunatud koolinoortele, kes on edasiste õppimisvõimaluste ja karjääri osas otsuseid tegemas ja soovivad saada erinevate valdkondade kohta rohkem informatsiooni ja ehk ka esmast kogemust – hotellid ja restoranid pakuvad seda võimalust kampaania korras ja avavad oma uksed kõigile soovijatele. Tunniajalised ekskursioonid tutvustavad noortele ettevõtete tagatubasid, köögipoolt ja kardinataguseid – tutvustatakse ettevõtteid, kuid ka kogu sektorit laiemalt. Tutvustavate ringkäikude ajal toimuvad erinevad töötoad, viktoriinid ja mängud. EHRL’i tegevjuht Killu Maidla toob välja, et valdkond vajab juurde uusi tegijaid ja tulevikujuhte. Praegu on hea aeg alustada ja saada esimesed kogemused – nende pealt on ka lihtsam otsustada, kas valdkond, mida me kutsume ka külalislahkuse äriks, on inimesele südamelähedane või mitte. Tutvustame ekskursioonidel nii meie erialaseid õppimisvõimalusi, ettevõtete töökorraldust kui ka juba suviseid tööpakkumisi, mis võiks sobida noortele koolivaheajal esimeste töökogemuste saamiseks.

Kampaaniaga on liitunud 27 ettevõtet üle Eesti. Oma uksed avavad nii erialakoolid, 5-tärni kõrgklassi hotellid, Eesti tipprestoranid kui ka uued ja põnevad hotellid.

Huvilisi ootavad Tallinnas ekskursioonile: Centennial Hotel Tallinn, Hektor Container Hotel, Hestia Hotel Europa, Hestia Hotel Seaport, Hotell Palace, Hotell Telegraaf, ibis Tallinn Center, Kalev Spa ja veekeskus, Kreutzwald Hotel Tallinn, Lee restoran, Lore Bistroo, Nordic Hotel Forum, Original Sokos Hotel Viru, Radisson Collection Hotel Tallinn, Swissotel Tallinn, Tallink City Hotel, Tallink Spa & Conference Hotel, Tallinna Teeninduskool TEKO, Von Stackelberg Hotel Tallinn.

Tartus kutsuvad külla: Art Hotell Pallas ja restoran Humal, Hotell Sophia ja restoran Fii, Lydia hotell ja restoran Hõlm, Tartu Rakenduslik Kolledž

Lisaks ootavad noori Kuressaares asuv Georg Ots Spa Hotell, Haapsalu Kutsehariduskeskus, Pärnumaa Kutsehariduskeskus ja Viljandi Kutseõppekeskus.

Ekskursioonidele on oodatud eelkõige kõik põhi-, kesk- ja kutsekoolide õpilased ning nende juhendajad, aga mitte ainult – osaleda võivad kõik, kes soovivad end külalislahkuse äriga paremini kurssi viia. Osaleda saab nii üksi kui grupiga.

Kampaania on tasuta, vajalik on eelregistreerimine ekskursioonidele. Täpsem info ja registreerimine: www.palunsegada.ee

 

Üritust korraldab Eesti Hotellide ja Restoranide Liit.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Lähemalt Nõustun